etoile asellllll bende atmıyorum,.kimseyede müsade etmedim. Esimede baştan tembihledim. Beni engelleyip duruma attilarsa bilmiyorum. Ama hiç görmedim. Bu şekilde kibarca belirttiyseniz sorun yok bence
Artemis_ asellllll size sormadan atmamalı ben de sevmem ilk aylar çok sakındım anneme bile izin vermedim siz haklısınız. İsteyen istediği gibi kırılsın
kleopatranizzz asellllll yemin ediyorum bu durumu bende yaşadım ve bu yüzden adım kötüye çıktı mikrop görümcem fotoğrafı kaldırmasını istediğim için çocuğa da bana da düşman oldu resmen kinciii
Sokaklambasi etoile hakkaten neden yukselmisim ndjdkdkd hala silmemis ya fotografi ona kuruldum galiba😂
blackhoney Bence o kırılmamış, gıcık olmuş. Kırılsaydı kaldırırdı hemen fotoğrafı. Bence bi mesaj daha atıp net bi şekilde kaldırır mısın fotoğrafı, istemiyorum diyin.
HurremSultan asellllll isteyen paylaşır isteyen paylaşmaz. Ama anne baba olarak siz paylaşılmasını istemiyorsanız kimse paylasamaz malesef. Siz haklısınız kırılan kırılsın
blackhoney etoile bence de şey desin hatta. O fotoğrafı hemen kaldırmazsan kırılan sadece kalbin olmicak 😂
etoile blackhoney şeyde diyebilir o fotoğraf 3 sn içinde kalkmazsa kalkacak olan şey başka bir şey olabilir 😂😂😂😂
etoile Sokaklambasi bende çok hassasım. Ben paylaşmıyorum bunu görüp paylasmamalari lazım. Nazarı geçtim arkadas bu çocuğumu ilgilendireen bir durum onun karar vermesi gerekiyor 👍👍