Selam kızlarr kizim 6 aylik meme disinda asla bsy kabul etmiyor geceleri 4 5 defa uyanir cokta emer sut bitince mizmizlanip yatar en fazla 40 dk sonra tekrar uyanir tekrar ayni sekildede emer 3 marka biberon mam nuk ve philips awent kullandim 2 ayri mama yine olmadi tavsiye edeceginiz herseyi denerim bendeki tum fikirler bitti🥲

Zamansiz_ annesi sürekli emmek istemesi aç olduğu anlamına gelmez şu an en iyi besin anne sütü.Atak döneminde olabilir bu arada sen kendi beslenmeni gözden geçirmelisin

Zamansiz_ bebegim emmesi güzelde niye mama alıyosun ki. Ek gıda ver yavaş yavaş. Ben hic mama kullanmadım. Hala emziriyorum. 6 ayda da ne mama ne takviye gıda kullandım. Azar azar biseyler yedir bide bol bol emzir yeter şuanlık

Coolness evet basladim denedim oyle seylere cok karsi olmama ragmen onuda denedim 🥲

1eylul ikinci bebegim ve anlasiliyor artik sutunun yetip yetmedigini cunku meme bosaliyor ve hala emmek istiyor sut yeterli gelmiyor yeme duzenim le gelicek olursakta artik onun icin yeni dogan kadar besleyici tok tutamaz yine ana besin meme olsun istiyorum tabiki

Zamansiz_ bazen karın doyurmak değilde, göğüste güvende hissetmeyi istiyorlar, geçici bir durumdur belki ne kadardır sürdüğünü bilmiyorum ama belki de onu bütün sıcaklığınızla kucakta tutmanızı istiyordur, karın doyurmak ona göğüste güven veriyordur. Biberonu bir eliyle ona da tutturmaya çalışın. Aklıma gelenler bunlar 😊

superisi_ geceleri de sabahlari cok sorun oluyir canim yaa emiyor ve hala emmek istediginde sut bitmis oluyor bu sefer sinirlenip agliyor huzursuzluga bagliyor dr bir ay once ek gida onerdi tattirmaya basladim ve asla ilerleme olmuyor🥲

Coolness sabah aynisini denedim yanina da uzandim benide hissetsin diye denecegim sık sık cok teşekkürler 🥲🌺

1eylul inan gece hunharca emiyor mesela oglum kolikti bana ihtiyaci wardi 2 cekip birakiyordu ama bu oyle degill iciyor