Merhaba cicekler 🌸
23 haftalık hamileğim
Ama bebegim kendını gostermıyor
2 kızım var tabıkı once saglıklı doğması dileğiyle erkek bebek istiyoruz ne olursa Allahım saglıklı doğması ni nasıp etsın.neyse Cin takvımıne gore erkek cıkıyor Kızlarımda Da Kız cıkmıshtı Başka yöntemler varmıdır acaba..cok merak ediyorum Ne olacagını komtrole h
Gitiğimizde her defasında Bacaklarını kapıyor gostermıyo kendini 😄😄😄
Cinsiyet Oğrenememek
OzlOzc1321 Yanlis hatirlamiyosam suan detaylı ultrason vaktindesin. İstersen detaylida ogrenebilirsin kuzu. Cin takvimi vs ben inanmiyorum😅
OzlOzc1321 bıçak makas yapın bı o kalmış 😃 ultrasona girmeden önce tatlı bir şeyler falan yeseniz belki faydası olur
OzlOzc1321 detaylıya giderseniz eğer orda kesin söylenir Rabbim gönlünüze göre versin.benim 3 bebişte sağolsunlar hiç uğraştırmadılar açıp gösterdiler😅
OzlOzc1321 Benim de hamileliğim de bebeğim göstermemişti kendisini çok uğraştık resmen hatta niye göstermiyor diye kızıyordum kendimceeee 😅 merak ediyorum çünkü her seferinde Elim boş dönüyordum vee sonunda öğrendik erkekmisss 😅 erkek bebekleri kendilerini gizleyebiliyorlar. İlk hamileliğimde hiç böyle birşey yaşamamıştım ona da kızıma hamileydim hatta 12 haftalıkken göstermişti cinsiyetini o kadar acıktı 😅
Kızımda ben de zor öğrenmiştim detaylı ultrasona girince 😄
Bsrkaya inşallah erkektir 😀😘
Mom88 gitik 4D ye bile yok anam tembel uyuyor doktor yarım saat ultrasonu gezdırdı kıpıdatıyor hiiç oralı degıl 😅😅
piyangobileti maşallah benim ikinci kızım 6 aylıkken gostermiştı kendini
Bsrkaya biz her yerde kendimizi belli ediyoruz ama ah o erkekler 😁
OzlOzc1321 benimkide göstermedi doktorum öksür dedi öksürdüm bi kaç kere daha tekrarladım gösterdi sonra😂
Saçınla yüzük dönder o doğru cikiyo
OzlOzc1321 ayy oğlumda öyleydi doktor terbiyeli bi bebek olucak heralde deyip gülüyodu 😅 6 . Aya yakın öğrendim bende başka yöntem var mı bilmiyorum az daha sabret yapacak bişey yok
OzlOzc1321 Rabb’im gönlüne göre versin inşallah 🥹😅
belladonna Ahh sormaa vallahiii 🥴
Ask_hosmus seninkinin cinsiyeti ne
Kekillikamisci ileri geri gidiyo yuzuk yaptım akşam erkek galıba
Afrodit kız 😂
Ask_hosmus çok şükür sağlıkla al Kucağına inşallah ❤️🌺 hep bülüklü var diyordun çok sevindim 🤗
OzlOzc1321 Benim de ilk bebeğim göstermiyordu 16 haftalıkken erkek demişti Dr, 24. haftalarda da renkli ultrason da kız olduğunu öğrendik 🥰
İkinci gebeliğim de 15 haftalıkken erkek demişti erkek oldu 😅
Ama ben çin takvimine fln inanmıyorum takvimlerde kızım da erkek çıkıyordu oğlum da kız 😂😂
Allah gönlünüze göre versin canım Sağlıkla 🥰