okuyanann3 kız ben eşiminkinden girsem diğer güne unuturum o girdi sanıp boşarım adamı kız o kadar kudurduysan yapsana kocanlaa anaaa o herif süpürge sapı diye mi var kuzum
Kızlar birşey sorucam
okuyanann3 çok günah şeyler iğrenç yani nasıl mideniz tutupta iziyorsunuz anlamıyorum bu arada bildiğim bi iyi site var 😂
Buzlulimonatam hahahha
Buzlulimonatam haahh bu yorumdan cok ust yorumuna guldum evdeki sapmi demissin site onerdin😂😂😂 ha birlikte izliyosaniz tabi bilinmez
Zamansiz_ kız ben izlemiyorum yanlış anlaşılmasın😂😂😂 çok nadir merak ettiğim şeylere bakıyorum 😂😂😂
HurremSultan merak iyidir bacim gizli sekmeler ne icin varki💃🏻💃🏻😂🥲
Zamansiz_ kız yok gir eski postumu geçen gün adam metflix ne illetse orda açık bi kadını gördü diye üçüncü dünya savaşı bizim evde çıktı ona unutmayacağı bi gece yaşattım 😂
Buzlulimonatam az taktik verrr👀😮💨😂
okuyanann3 yandex yaz Google ye sonra yandexten gir 😂
HurremSultan gizli sekmeyle ilgili her şeyi nasılda biliyorsun Hürrem 😁😁😁
Zamansiz_ ne taktiği aşkım herif dövme mi
Buzlulimonatam ise yariosa denemek isterim de bazi konularda benim esim de zor 🥲😂
Zamansiz_ valla dövücen aşko dayak cennetten çıkmadır derler benim herifte Dalyan gibidir serttir baktım olmuyor dövdüm valla şimdi bana diyor piskopatsın sen kızımm 😂😂
Buzlulimonatam karşılık vermedi mi 😃
Buzlulimonatam haahh oh eline saglik 💃🏻😂😂
piyangobileti vermeye kalktı bende vur banaağhhh diye bağırınca gülmekten bişey yapamadı kız bana vurmak kolay mı camını okurum onun onun sertliği bana sökmez 😂😂