HurremSultan
Çocuğumun babasi acik cezaevindeydi 1 ayi vardi disari cikmasina içtima yapilmis kapali ceza infaz kurumuna sevki gerceklesmis. Oglum icin ona yardim etmek zorundayim. Oglum babam gelecek diye bekliyor ..

urezlinga636 O kadar çok üzülüyorum ki. Biz kişilerin yaptığı yanlışlar yüzünden cocukların acı cekmesine, ya da eksik kalinmasına. Çocuğunuz şuan babasını göremiyor. Ve bu onun için ne kadar büyük bir eksiklik olduğunu hissediyordur. Bunu bilmek bile insanın canını acıtır. İnşallah tez zamanda babasına kavuşur yavrucak. 🥹

urezlinga636 maddi durumun yoksa baroya başvuru cmk avukat gelir tek başına çok prosedür de boğulursun burdan anlatmakla olmaz tekrar mahkemeye başvurup kararı temyize götürmen gerekir
      Elinden ayrı mısın çocuğum için diyorsun

urezlinga636 canım bu biraz uzun ve detaylı bir konu birde hükümlünün mahkum olduğu suçun ve hapis cezasının niteliğine göre cezaevinde geçirmesi gereken süreler farklı ona göre de farklılık oluyor

HurremSultan kuzum sanirim baska bir dosya ekleniyor ustune. Birileri uzerine sirket kurmuş buna imza attirmislar para için yapmis sanirim anlayamiyorum bende tam. :/

Bsrkaya tek uğraşım çocuğum için. Dualarini eksik etme yavrum ve tum babasiz yavrular için ♥️