• Muhabbet
  • Doğum kontrol hapı kullanırken

Doğum kontrol hapı kullanırken adet gecikmesi normal midir? İki aydır hapla korunuyorum geçen ay 4 tane hap varken regl olmuştum. Bu hafta belirtim var ama olmadım hala hapımda bitti ikinci kutuya geçtim normal midir

siyahsls normalde düzenli olmanız lazım ama bi yolculuk hava degişimi stres vs yaptıysanız ondanda olabilir ama bence yine de bir hafta içinde en azında lekelenme bile olsa olmanız lazım yine de en geç bir ay sonra bi bakın

Enerciii ay yok ya gecikmesi gereken bi durum yaşamadım stres gibi baktım dün akşam son hapı içtim hala olmadim o zaman fark ettim benim bildiğimde hap kullananlar düzenli olur diye

siyahsls evet amaa şöyle bi gerçek var ben mesela geçen ay bi yolculuk yaptım Streste aşırı vardı adet olduktan on gün sonra birdaha oldum normalde hapın sonunda olurdum ama ben hapın başında ve ortasında iki kez oldum sonrasında da olmadım bende de bu ay bi aksamalar degişiklikler oldu

Enerciii ben zaten iki aydır kullanıyorum geçen ay son 4 hap varken olmuştum bu ay olmadım normaldede düzenli bir döngüm var aksayacak bı durumda olmadı inşallah olurum insan ister istemez tedirgin oluyor

siyahsls kullanırken bende günü gününe oluyordum ama robot değiliz sarkabilir tabi birde bazı haplar kanama kesebiliyormuş hangi hapı kullanıyorsunuz

siyahsls ben doğum kontrol hapi kullanirken adet olmuyordum ufak lekelenme oluyordu. Kişiye göre degisiyor durum :)