Medusa heysen Buradaki insanlar için terbiyesizce konuşuyorlar çünkü. Bugün ki olaydan görmüşsündür belki sen de. Bundan bahsettim önyargı olarak. Herkesin hayatına kimse karışamaz diyorsak oyna devam seversin o zaman😂
heysen Medusa herkes cinselliği monoton yaşamak zorunda değil . Sen monoton yapıyorsun diye farklı fantazi yapanları hor görmemek gerek 😂
Enerciii etoile allahım iki şey istiyorum birincisi geçen ki yedigim Nane yüzünden hamile kalmayayım lütfen lütfen lütfen söz veriyorum her ay hapımı düzenli alacagım söz söz söz İkinciside şu Heyyooo benim peşimi bıraksın kendimi kalabalık meydanda çıplak kalmış gibi hissettiriyor gerilim ve korku içinde yaşıyorum resmen kıaaaaz bir burası var hayatımda renkli onada karışşmaaa beeeeee 🤣 yeterince uzun oldu mu 🤣 kız hoşgeldin dedim hoş geldinin neeeyşnş uzatacam 🧐🤣
Enerciii etoile kanka adımı degiştirsem de sen beni yeminle uzun uzun yprumlarımdan ve konu geçişlerimin hızından tanırsın yeminle 🤣
Medusa heysen Tabi ki öyle. Kadınlar doğru düzgün öğrenemediği, soramadığı şeyleri sorup öğreniyor işte ne güzel😂