Zamansiz_ Enderr_celebi ay kiz masallah saglikla buyusunler ne mutlu sana her iki hisside tatmissin cok guzel seylerrrr 💕
Zarifbirhatun Bende hapyy mom ve kids kullanmış biri olarak burası bana daha samimi geldi. Öbür platform biri bişey desede linçlesem derdinde. Umarım burayı işgal etmezler. Ederlerse hadlerini verin canlarım😂😂
Coolness Zarifbirhatun 3 uygulamayı da aktif olarak kullanıyorum. Kidste tamamen hamile hormonlarım, Mom da analık duygularım, peride de kanım kaynıyor 😅
Yetoooooooyaaaaa Etipetito daha önce bir kavga olmuştu bende o zaman hesap açtım ama fazla takılmadım. Kidste bir sürü arkadaşım olduğu için buraya alışamadım 🥹
Etipetito Yetoooooooyaaaaa Burayı da kidside momuda kullanmakta sıkıntı yok kim nerde daha mutluysa orda daha çok takılır önemli olan kimseyi linçlemeden kullanmak ama maalesef herkes bunu başaramıyor☺
Enderr_celebi Zamansiz_ aminn cümlemizin inşallah evettt ben biraz erken atıldim çocuk işine berbaber büyüyorlar diyip kendimi avutuyorum hahaha
Enderr_celebi Zamansiz_ zoru başardım gerisi daha kolay erkekler okula başladı kizda arkadan yetişiyor bu yıl tam rahatladım darısı başınıza ❤️