Kekillikamisci Herhafta kuaföre giden lazer yaptıran botoks falan yaptıranlar dan citkirildimdan değilim ama guzelim
Copper Kekillikamisci sırf meraktan gönderdim🤣 hemen aradı 🤣🤣karımın telefonunu biri elemi geçirdi diye aradım diyo🤣 akşamki plandan beni soğutmak için ön çalışmamı hazıladın diyo🤣🤣🤣 akşama bazı aksiyonlar planlamıştık ondan
Copper Copper sırf meraktan gönderdim🤣 hemen aradı 🤣🤣karımın telefonunu biri elemi geçirdi diye aradım diyo🤣 akşamki plandan beni soğutmak için ön çalışmamı hazıladın diyo🤣🤣🤣 akşama bazı aksiyonlar planlamıştık ondan @Kekillikamisci
Kekillikamisci Aynanın karşısına binkadin gecioda çok güzelim beaaah diyip öpücük atyoya binfilm de o geldinaklma 😃😁😁😁
Artemis_ Kekillikamisci kız yok işe giderken söyledim gördü zaten çarşaftan.. haftaya denerim ama böyle bisey yazsam şaşırır bu tarz şeyler söylemiyorum çünkü 😂
Kekillikamisci Artemis_ o zman sen haftaya kamış8 yağla Kılıç’ın keskin olsun haftayi iple çekiyor yazabln
Kekillikamisci superisi_ ben foto atmayi beceremem hem kimseye güvenmem hadi görümcem ney çıkarsan ne b.k yiim