etoile Yetoooooooyaaaaa bu arada iki gündür doğru dürüst giremiyorum ama burada nir şeyler oluyir sanki. Sürekli post açılıyor. Sürekli birileri fakr değilim diyo. Anlamadım🤔 @superisi_ belladonna @Etipetito
belladonna etoile şüphelendiğim bazı şeyler var bakalım şüphelerimde haklı çıkacak mıyım 😁 sessiz sedasız takip ediyorum..
superisi_ etoile valla bilmiyorum bende canım kidste dun bi tattsmaya karıstım gelen gelene 😁😁 aralarında şirin birileri yoktur umarım😁
Etipetito etoile Sanki fake olsalar fakeyim diyecekler hjsdhsj Ama bazen yeni gelenlerin fazla üstüne gidiyoruz sanki 🙈 sirinhanim.sağolsun🤣
etoile belladonna siz yine her şeyde vardınız takip edebildiniz ben ne oluyor hiç anlamadım nazar ettiler bana 😂😂😂
belladonna etoile ben bugün evde olduğum için takip edebildim ki bazılarını da ona rağmen kaçırdım bugün farklı bir akış vardı burada bir kanlandı canlandı 😁 kaosa az kaldı ahahahah
superisi_ etoile bugün o kadar cok konuştum ki bi peride sembolü almam lazım ismimin yanına 😁😁 hakettim @Rouge 😁😁
belladonna superisi_ benimde 2 oldu. Normalde takılmam ama bu kez takıldım. Sürekli kendimi tutuyorum ama gerçekten çok sinir oluyorum
Rouge superisi_ benim elimde degil ki 🥲ama ismin söylenildi canım naime hanım görürse degerlendirecektir