Enderr_celebi Haftasonu aile büyükleri ile kaplıcaya gidicez boynumdaki morlukları kapaticsk öneriniz varmı fondöten olmaz sıcak suya giricem
Zamansiz_ Enderr_celebi soran olursa kapiya carptim de kim kime carpti derlerse o bende sakli de 😂 gecmis olsun 1 gunun var zor
Askokuskom Enderr_celebi şey dersin ya, arkadaslarla balık tutarken o sırada ahtopot gel boynuma yapış😂
Enderr_celebi Zamansiz_ ahahahah saol aşko zorda lafmi imkansız iptal etmeye çalışıyorum şuan regl oldum dicem haftaya ertelesinler yada onlar gitsin
Enderr_celebi belladonna regl oldum dicem isterse iptal etsinler isterse beklesinler haftaya eşimde işim var gelemeyiz bu hafta der belki şehir dışı zaten haftaya beklerler
superisi_ Enderr_celebi niye dikkat etmiyosunuz ki. Yani karısmak gibi olmasın ama komsunda mı gelmiyor hic eve . Bu denli bana biraz değişik geliyor
Enderr_celebi superisi_ ya canm her zaman olmuyor ki ilk defa başıma geldi farketmedim bile banyoda gördüm boğazlı badi ile geziyorum ortalıkta 🤦
Enderr_celebi superisi_ başkasını görünce neyi kanıtlamaya çalışıyor diye laf eden ben kınadığını yaşamadan ölmezmis insan 😥