etoile Yetoooooooyaaaaa kız bu inceleme espirisine dedim ben 😂😂😂l hatta dedim ya espiri yaptım ben zekisin anlarsın diye düşündüm dedim ya. Cümlenin eki kökü dedim. Ciddiye almana şaşırdım. Dün bu kadar gulmemistim 😂😂😁😂
Bosaniyorum Enderr_celebi yani hamama makyajla gitmedim ahahha ama çıkmaz zaten ellersen yapısını anlarsın
Rouge 1eylul unutmaya çalışıyorum arada unutuyorum kısa bir süre iyiyim sonra bişey oluyor yine aklıma giriyor içim daralıyor tekrar tedirgin oluyorum falan içime öküz oturuyor öyle karman corman duygu degişikligi içindeyim
1eylul Rouge Ne yaşadığını,senin bu denli neyin incittiğini bilmiyorum.Sadece dua edebilirim.Rabbim gönlündeki hüznü feraha çıkarsın,hiç yaşanmamış gibi sonu güzel olsun 🌸
Rouge etoile yani hayatımı etkiliyor genelde herseye cozum bulurum yada pozitif bakmaya çalısırım kolay kolay böyle seyler konusmam sizde nadir görmüşssünüzdür ama bu sefer bulamıyorum yapamıyorum sıkısmıs hissediyorum sanırım bu da ciddi bisey oldugunu gosteriyor😞
Rouge 1eylul duaya o kadar ihtiyacım var ki galiba sadece tek cozumum dua .yogunluktan namaz kılmayı bırakmıstım cok kısa bir süreligine cok pişmanım bunu farkettim ve tekrar basladım belkide bu olay ibadetlerimi tekrar yerine getirmemi gösterdi bilmiyorum. her namazda dua ediyorum beni rahatlatan tek sey bu ve bu yorumlarınız, duaların o kadar iyi geliyor ki bana umarım kat kat fazlasıyla sana sizlere geri döner olumlu olarak içten diliyorum
noluyoburda Enderr_celebi aşkım çırpma teli varya onu bastırarak döndür yavaşça geçtiğini göreceksin tam ortasını getir kan toplayan yerin üstüne bastırarak sağa sola çevir kanı dağıtırsın
1eylul Rouge inşirah suresini ve evde bakara suresini açmanı öneririm.Bana çok iyi gelmişti.Ezan okunuyor içten dua ediyorum sana Allaha felaha çıkarsın,bir an önce,kalbinden geçenleri,en güzel şekilde bütün güzellikleri ömrüne işlesin