Enderr_celebi Ev mis gibi temizlendi çamaşırlar yıkandı kurudu utulendi şimdi kahve zamanı dışarıda bahar havası sizler napysnz hanımlar anlık atın bakalım 🌺
rain Enderr_celebi oh mis siizn orası burası yağmur ve hava kapalı afiyet olsun bu arada 😄 bende uyandım bizim kızla ilgilendim kendime biseyler hazırladım yedim şimdi yine kızla uğraşıyorum emzirdim uyutuyorum bulaşıklar beni bekliyor kurumussa çamaşırlarda daha saymiyim birsuru iş 🙄
LAVINIA__ Enderr_celebi hava o kadar kasvetli ki insanın için daralıyor İstanbul’da.. bende dedim fırsat bu fırsat derin temizlik yapayım başladım bakalım yorulana kadar devam 😂😂
Rouge Enderr_celebi afiyet olsun 😍cok yüksek yerde oturuyorsun ya benim fobim var asla bu kadar yüksekte yasayamam kahve alıp camın önüne gidemem fotoğrafa bakarken nefesim kesildi😂🥲
Enderr_celebi rain kolay gelsin canm evet buraya kış pek uğramaz Ocak ayı sadece belki Şubat başı yoksa soğuk nedir bilmeyiz
Enderr_celebi LAVINIA__ kolay gelsin canm benimde tek rahatlama tekniğim temizlik. Yaptıkça içim açılıyor 😅
Elisam2022 Kalktık kahvalti yaptik o kadar. Kızım çok huysuz bugun, bi robot süpürgeyi açtım sadece o kadar. Kahvalti sofrası bile duruyor. Kızım uyuyunca anca mutfağı toplayıp bi şekerpare yapacağım muhtemelen uyanacak ben oturana kadar yine 🥲
Enderr_celebi Elisam2022 kolay gelsin canm ya bebek olinca sıkıntı işte bende abileri var onlarla oynuyor yoksa bende yapamam pesimde dolanır hep
Elisam2022 Enderr_celebi Maalesef tek başımayım. 10 dakika mutfak bile toplatmiyor pacama yapışıyor miziliyor ağlıyor valla cok yoruldum 😭
Enderr_celebi Elisam2022 ilk bebe öyledir canını sıkma geçer hepsi geçer benimde ilk oğlum hayattan bezdirdi beni ❣️
Cicekliperde Rouge önceden ben de yüksekte oturuyordum evimi de çok seviyordum. Depremden sonra maalesef yüksek eve misafirliğe bile gidemiyorum evimi çok özledim