Kckanne_123 ikizlerintakkesi biz kocamizla öyle şeyler yaşamaya utanırız daha evli bile değiller neler yapıyorlar 🙄🙄 afedersiniz ama ben üstelik hala eşimin karşısında rahat giyinip soyunamam
Tosariktospa Kckanne_123 Lohusayım kırkımın çıkmasını bekliyorum 4 yıllık evliyim eşim yanaşmaya kalksa utancımdan yeni gelin gibi süzülüyorum millet ucmuş burda
Kckanne_123 Tosariktospa kesinlikle burda bunları okumaktansa milletin kaynanası bugün de fenalık yapmış bakalım 😂😂 yada acaba hamile miyiiiimmm postları 😂
Tosariktospa Kckanne_123 Aa onlarda var diymi ikinci çocuğu olan testte çift çizgi görüp hala post açan masum kardeşlerimiz 😅
AntisosyalMam ikizlerintakkesi ay yarın sabah hepimiz banlanıcak gibiyiz 🤣🤣 naime hanım bizi burda sağ bırakmaz 🤣
Kckanne_123 Tosariktospa kıyamam oysa ki ne masum postlardida o kadar linç yediler 😂😂 gidem de kidse kendime gelem 😂😂
Tosariktospa Kckanne_123 Ben uyuycam çocuğu da uyutmuşum oh mis kırgın çiçekleri izleye izleye dalarım uykuya 😂😂
Kckanne_123 Tosariktospa bende kırgın çiçekleri izliyorum guzum ayağımda dalamadi bı türlü ben de dalayim uykuya 😂 gerçi yemek yemeden uyuyamayanlar kulübüne üyeyim 😂😂
Tosariktospa Kckanne_123 Benim doğumdan sonra iştahım kesildi sezeryan olmama rağmen 10 günde 11 kilo verdim. Hamileyken dolabın önünden ayrılmazdım 😂
Kckanne_123 Tosariktospa bende sezeryan doğum iştahım ilk 40 gün filan hiç yoktu bende baya verdim kilo ama şimdi tam gaz devam 😂😂
Tosariktospa Kckanne_123 Ah ben şuan 78 kiloyum da boy olunca ucundan kıyısından kurtarıyor ama yine vermem lazım 😂😂