Enderr_celebi Ölü toprağı atılmış üstünüze acık canlanin ya bu ne böyle ayyy kızlar şöyle bir sirkelenin acık kahve postu açtım tık yok gelin oyun oynayalim bari başlıyorum Aşağıdaki hanım akşama dışarıda mi yesek diye plan yapıyor 😁
Etipetito Enderr_celebi Tutmadı evdeyiz yemeğim hazır ama çok hastayım be yaa🤧 yüzüm sızlıyor resmen🥴 Aşağıdaki de hasta bence 🤧
Copper Etipetito ay Allah korusun kiz sus 😁 bebis kucagimda uyusunda işimi yapayım diye bakiyorum 😁 Asagidaki bugun cok gerginnnn
belladonna Artemis_ beyaz tenliyim ve çok konuşurum 😁 aşağıdaki bugünü kendisine ağırdı bakımlanıyor 😁
Afrodit belladonna Ay doğru valla saçlarımı da köpükleyip şekillendirdim makyajımı yaptım 🧖♀️💅👸 Aşağıda ki ne yemek yapsam diye düşünüyor
gamzetoydemir rain ayyy tuttu valla temizlik yapıyorum😂 aşağıdaki sanki bebeğini uyutmaya çalışıyor 😂
Senanur-35 yavuzzz tutmadı eşimle kahve içiyoruz 😁 aşağıdaki bugün biraz stresli , kendini iyi hissetmiyor
Deleted03 Senanur-35 tuttu evet iyi hissetmiyorum kızm hasta 😥 Dua edin lütfen 🤲🏻 Aşagıdaki bugün haber bekliyor ve baya stresli😄
okuyanann3 lidyaaa__ yemin ederim adetim geçti ama hala adet olmadım supeliyim 2 gündür 😃 Alttaki bugün çok sınırlı