belladonna TombulHatun bugün bende hafta içinin yemeklerini stoklayacağım 🤦♀️ İnşallh sende öyle bir kayınvalide olursun tombulcuuum 😁
TombulHatun belladonna yemekleri yapıp kavanolara mı koyuyorsun ben öyle yapıyorum, benm kızım var damadıma da böyle olurum inşallah 😂
belladonna etoile evet karışmıyorsun dikkatli okudum. Kaçamak cevaplar var seni seçiyorum falan ahahahahahahha
TombulHatun etoile ahahahahah şimdi anladm ben o kadar alışmışım ki anneme kaynanama gitmeme laf etmenize hemen öyle anladm 😂😂😂😂
belladonna TombulHatun ever aşkım kavanozlara ya da tupperlara koyuyorum çok iyi oluyor. Zaten çorbam ve salatam mutlaka olur gerisini de bazen ben bazen de bakıcı ablamız yapıyor. Bende kızımı başka şehire göndermeyeceğim evlense de aynı şehirde olmalıyız 😁
TombulHatun belladonna büyük konuşma nasip 😂😂 ben yarının yemeklerini yaptım şuan pişiyor daha kahvalto yapmadm ama 😂😂
belladonna TombulHatun bende kahvaltı yapmadım çorbam salatamam tamam menüyü de yazdım artık gönül rahatlığıyla kahvaltı yapabilirim 😁
Ashley belladonna her ikisi de 😃 henüz evli değilim ama bebek kokusunu çok seviyorum. Boyunlarına gömülüp öylece kalasım var. Kedi mi? Köpek mi?