bubenimoykum gshande koç burcuyum inatçı sözünü esirgemeyen biriyim. Herkesle hemen diyalog kuramam hemen sevemem. Dışardan bakılınca soğuk birisin derler ama aslınds değilim 😁
gshande bubenimoykum ben soğuk gorunurum soğuk biriyim ama yakın olduklarıma hic soğuk davranamam hep sarılırım kendimi koruma iç güdüsü diye düşünüyorum 😀 ben de lafımı esirgemem ama kibar Bi dille anlatmaya çalışırım
bubenimoykum gshande birine bişey denecekse söylerim, riyakar değilim, tabi kırmadan rencide etmeden söylemesini bilirim 🤗
Gokkusagim Tonight_00 akrep 🦂 yükselmenim yay imiş burda görünce annemi arayıp doğum saatimi sordum da baktım 😄 akrebin kıskançlık ve cinsellik özelliklerini taşıyorum ilk etapta soğuk biriyim pek sevilmem zamanla tanıdıkça sevilirim 😚
Yasooo Tonight_00 Güneş Koçum burcumdan çok memnunum iyi ki Koç Burcu doğurmuş annem beni yukselenim de kesişimde ikizler boğa ekseninde onlardan da raziyismdhskjdjdjdn
minikserce Tonight_00 Aslan… Liderlik hep ön planda olma 😂 ya aslan Burcu’nun bütün özelliklerini taşıyorum
Enderr_celebi Tonight_00 oğlak burcuyum yükselen balık Duygusal gizemli bir yapım var asla karakterimi bugüne kadar kimse çözebilmis değil iyyim merhametliyim ama katı bir yapım var