1eylul Günaydın 😍 Ben 33 yaşımdayım,yaşımı göstermediğimi söylerler ama bence gösteriyorum 😂 Kızımı kucağıma aldığım 30 yaş gibi hissediyorum hala ☺️
Susunbebekuyuyo 1eylul 32 yaşındayım minyon olduğum için küçük gösterdiğimi söylerler ve 2 kızım olduğuna asla inanamazlar😊 mental sağlık açısından 70 gibi hissediyorum😁 fiziki sağlık açısından 21 yaşın kanının kaynamışlığını hissediyorum 😍
Medusa 1eylul 29+1 yaşındayım😂 Artık böyle söylicem hep😂 Genetik faktörler sağolsun daha küçük gösteriyorum, doğumdan önce 16 sandım diyen bile olmuştu🤪 Ama doğumdan sonra biraz çöktük tabi hahshdh Şimdi ise 25 gibi hissediyorum.
burcu21 1eylul Günaydınlar ☺️ Şubat’ta 25 olacakmışım meğerse. Ben 22 felan hissediyordum zayıf ve minyon olduğum içinde küçük gösteriyorum 20 22 felan 😄 ne çabuk 25 oldum be diyorum şimdi
Susunbebekuyuyo 1eylul aslında güzel 😁 ilk evlendiğimizde 46 kiloydum eşim 90 kiloydu ay çocuk gibi kalırdım yanında 27 yaşındaydım halbu ki hatta kıbrısta balayında kumarhaneye girerken 3 kere kimlik sormuşlukları var yaştan dolayı 🤣 şimdi doğumlardan sonra kilo aldım biraz yaşıma yaklaştım çok şükür
dnz23 1eylul 26 yaşındayım, hissettiğim bazen 80 bazen 20, genelde yaş tahmininde bulunanlar üç aşağı beş yukarı aynı şeyi söyler ve bilir 😂
Etipetito 1eylul 25 yaşındayım iri bir yapım olduğu için daha fazla gösterdiğimi söylerler 🤪 Hissettiğim yaş Olduğum yaş😂
belladonna Etipetito kız sen 25 misin ben seni daha küçük diye hatırlıyorum yani 22 diye aklımda kalmış ne alakaysa 😁
belladonna 1eylul Normalde 29 yaşındayım ama herkese 30 diyorum 😁 görenler 25 mi diyo ahahaha ben 80 hissediyorum o da ayrı bir konu
Nurunannesi_ 1eylul günaydın canım ❣️ 18 yaşındayım büyük gösteriyorum 25 yaşında gosteriyormusum mental sağlığım için 4. Ay atagiyla ugrastigim bı bebeğim var ne kadar iyi olunursa 30 yaşında hissediyorum kendimi ama içimde ki çocukluktan hiçbirsey geçmedi 15 yaşında hissediyorum içimdeki çocukla ☺️