Etipetito Medusa Tekmiydin bugüne kadar ay ne şanslısın 😂Bizde birbirimizin saçını başını yolmuyoruz çok şükür ama genelde böyle bir çekememe gözlerle sürekli beni bir süzme fln onlardan rahatız oluyorum 😂🙄 Ama sen korkma seninki iyidir belki😅
Medusa Etipetito Tek başıma çok rahattım ya ben😂 Ya hiç öyle birine benzemiyor ama biraz şey var gibi, zenginler ailecek böyle bi elitlik bi üstten bakma sezdim bazen. Sevmem böyle şeyleri, ters bi şey yaparsa susamam da😂
Medusa Etipetito Ya Allah sana sabır versin üzüldüm şimdi😂 Aile binasında büyüdüm sonra evlendiğimiz ilk 2 sene aile binasında yaşadım sonra kaçtım ordan😂😂
Etipetito Medusa öyle bişey sezdim.diyosun ya önce bi mesafeni.koru geldikten sonra hal hareketlerine ve davranışlarına göre davranırsın sende😁 Hem belki seninki iyidir şanslı olabilirsin bu konuda 😂
Medusa 1eylul İnşallah öyle olur tabi, kötü biri değil zaten belli ama her insanın değişik huyları olur. Bakalım zamanla görürüz artık
Medusa Etipetito Şimdilik mesafeliyiz ya zaten. Bi imzayı atsınlar nedir ne değildir anca ortaya çıkar😂