HurremSultan 2minnosannesi biri bir biri iki yaşında 😂 3 bebe olursa ben nanayy kocam eve gelmem daha diyor😂😂😂😂
Sept dicleklkn tabii ki olabilirsiniz bunu 1 kere 2 keresi yok 😂 erken gebelik testi yapabilirsiniz 4 gün geçmiş daha diğerinde çıkar mı bilgim yok🌸
2minnosannesi dicleklkn bnm gibiysen zevk suyundan hamile kaldım bn🤣 oğlum da tam 1 yaşındaydı 16 aya kadar emzirebilirsin yani hamilelihin 5. Ayına kadar eğer sütün tadı değişirse kendi istemez brakir 🤗
Yasooo dicleklkn 3.aya kadar süt kolostruma dönmez yani bebeğinin emiyor olması hamile olmadığını ifade etmez
dicleklkn Pinkoooo her defasında uyarıyordum zaten yapmadan bu sefer bana tutamadım dedi oğlumuz 1 yaşında
Pinkoooo dicleklkn test yaptınmi peki evet daha çok küçükmüş bebeğiniz hakkaimizda hayırlısı olsun canım
dicleklkn 2minnosannesi Hala emıyor beni herhangı bir tepki falan vermedi Allah’ım isteyenlere versin inş’ALLAH da biz de 3 yaşına kadar düşünmeyelim dedik ama sonuç bu bakalım test alamadım henüz imkanım olmadı gıtmeye
2minnosannesi dicleklkn walla olunca oluyor bnm bebiste emmeye devam etmişti 4 gün geçtiyse War gibi kuzum eğer düzensizliğin yoksa olmussada yapacak bişey yok 🤗