Merhaba hanımlar bugün bebeğimi aldirmama 1 yıl oldu, 3 buçuk yaşında bir kızım var 1 buçuk yaşında oğlum var.
Spiralim kaydığı için çıkarttırmıştım prezervatif ile korunuyorduk.
Delik miydi yoksa ilişkiye girmeden önce eşim bi süre pr. olmadan yapar sonra kullanırdı hangisi sebep oldu hamile kalmıştım bilmiyorum.
Oğlum o zaman beş aylık falandı ben öğrenince ağlama krizleri, sinir krizi geçirdim durumum olmadığı için ve iki bebeğim olduğu için. Sonra karar verdik ve aldırmaya gittik 5 haftalık gebeydim ve kalp atışını dinlettirdi, özel hastane de 6 bine borç bulup aldıracaktık kalp atışını dinleyince ben vazgeçtim kıyamadım.
Nasıl yapicam tek başıma nasıl büyütücem kiradayiz eşim yetebilecekmi diye düşünürken 8 haftalıkken karın ağrısı baş dönmesiyle acile gittim kalbinin durduğunu öğrendim devlet hastanesi hemen kürtaja aldı . Ve ben bu vicdan azabıni aşamıyorum acaba ben ilk başlarda istemediğim için mi böyle oldu düşüncesi aklımdan çıkmıyo ömür boyu da çıkmıycak, eğer ben kabullenip kendime kötü davranmasaydim psikolojim iyi olsaydı şuan kucağımda büyümüş olacaktı, hep söylüyorum ilerde bı kız çocuğu daha istiyorum belki de kız di Rabbimin bana hediyesiydi ben kabullenemedm. Sabahtan beri ağlıyorum ne kadar kötü düşünceliymişim bir şekilde büyür dü 😢
Sadece paylaşmak istedim belki istemeden hamile kalıp yanlış düşünenlere kalp ferahlığı olurum ❤️