Pinkoooo 1eylul bende çok bağımlı değilim ama bazen sıkılıyorum ve özelikle kızılcık şerbetini kacirmiyorum 😂
Etipetito Pinkoooo Kızılcık şerbeti izlemeyi çok severim bide kirli sepeti Ama youtubeden izlerim tvde dizi açmayız haber kanalı çizgi film belgesel fln açıktır genelde
Rouge Pinkoooo uzun zaman sonra dizi izliyim dedim kızılcık serbetini izledim o kadar bahsediliyor diye baslarda cok sıkıcıydı insanlar neden izliyor diyordum devam et sen diyorlardı öyle öyle devam ettim izlemeye hatta insanlar kendilerine yakın buluyor diziyi o yüzden seviyorlar diyordum kaynana sorunları vs sonra tam güzel oldu baya keyif aldım bu sefer de fatihe sinir oldum bir kadını bu kadar caresiz göstermelerine sinirlendim ve izlemeyi bıraktım bu kadar
Pinkoooo Rouge evet ya fatih tam bir serefsiz rolünde ve gerçek hayatta da böyle adamlar ve kadınlar var maalesf 🙁
Etipetito Rouge fatih büyük bir hata yaptı ama yine de yakıştırıyorum doğayla inşllah hatasıni anlar iyi biri olurda barışırlar 😂😂
HurremSultan Etipetito Fatih’in cuku dussun inşallah. Nefret ediyorum ya hele.gozunu belertiyor yaaa allahhh Kocam hemen şey diyor ne pis bı çocuk çok yanlış yapıyor diyip gülüyor yoksa hemen erkekler çok serefsiz diyip onu darliyorum😂😂 destek veriyor ki ona kızmıyim😂