1eylul Ben senin yaşının bu kadar büyük olduğunu bilmiyordum,x kişisi(eltim) daha yennniiii 27 yaşına girdi (3 yıldır 27 yaşında) der hep. 😂😂
etoile 1eylul 😂😂😂l kız benim eltimin annesi de öyle gıcık. Evime geldi benden 20 yaş buyuk gelini var o da geldi. Kadının askere gidecek oğlu var düşün yqnj. Oğlu 20 yaşında. Bana eltimin annesi benim evimde şey diyo abla deme ya siz muhtemelen aynı yastasiniz😂😂😂
1eylul etoile gerçekten anlayamıyorum bak kaynana olunca farklı oluyor,beni sevmek zorunda değil hatta bir gelinini diğer gelininden daha çok sevebilir,ben öyle sığ düşünceli bir insan değilim ama kıyaslamak nedir yani 😂
Sokaklambasi etoile benimkinin yengesi de bana aynisini yapmaya kalkti payini verdim guzel bi sekilde. Sonra gordum ki kendisi 4-5 aylik bebegine inek sutu veriyodu. Sen hangi aklindan artirip da bana akil veriyosun BRE CAHİL 😂🥸
etoile Sokaklambasi bn cevap vermeyerek , onları dinlemeyrrek cevap verdim. Onlar ne dediyse yapmadım. Hiç bir şey sormadım. Eşim soruyordu ben yaomiyordum kendi bildiğimi okudum. Onlarda sustular artık
tgcinarmen superisi_ aaaa benim kaynanam ya buuuuu 😂😂 emziririm koyarım çocuğum hafif mızıldasın annecim süt mü yetmiyorkiiii
belladonna etoile seni öyle görmeye alışmış tabi alıştığı şeyi istiyor eşler kendilerince haklı biz kendimizce haklısız annelik zor bir meslek ama babalar da bir yere kadar algılayabiliyor
Artemis_ superisi_ ‘Emesi gelmiş bunu emdir’ hdkshsjjsjs böyle bi tane çakasım geliyor duyunca çocuğumun ne istediğini bilmiyorum sanki 😰