belladonna 1sirineannesi kız biz eşimle Aslan burcuyuz ama çok iyi anlaşıyoruz belki siz de öyle olurdunuz 😁
1sirineannesi belladonna Sürekli aldattığı ve terk ettiği için güvenip evlenemezdim, beni hep kandırdı seninle ciddi düşünüyorum dedi ama boş. İyiki eşimi tanımışım onunla evlenmişim. 😊
fatima19 Ashley belkide benimki oyledir 😃 sonuc olarak akrepler zor insanlar bir cok akrep taniyorum hepsi ayni 🥲
Tonight_00 dnz23 eşim balık burcu alaycı bir yapısı var çocuk gibi asla ciddilik yok konusamayiz bile çabuk sinirlenir kolay sakinleşir söz verir unutur dakik değildir 😂😂
Yasak_elma belladonna Kız o yıldızın nerde şansı vardı hayatına aldıgı erkek ya öldü yada aldattı🤭😅😅Öyle şans düşman götüne ayol😂
minimoni belladonna hem de nasıl😁 bir de yakın arkadaş görürsen böyle ikili kaç. Forumda bütün sorulara konu başlığı olabilirler 😂
belladonna Yasak_elma ahahahahah ama yıldıza hiç bir şey olmadı aşkım her zaman kurtuldu mirasa kondu 😁
Yasak_elma belladonna Evet o konuda şaslıydı🙂keşke banada miras kalsa bilmediğim biyerden bilmedigim bi yakınımdan miras kalsa ah nerdeee😅
jartiyer dnz23 kova ve ikizler erkeği öldürmez ama süründürür balık erkeği ağlamaklı gözlerinin arkasında tam bir aldatma potansiyeli vardır oğlak erkeğinin işi gücü hiç bitmez ilgi bekleme daha anlatayım mı 😂
rihannaa Ben ikizler yükselen başağım çok hareketli biri değilim ama eğlenceliyimdir girdiğim ortamlarda vs. Eşim oğlak yükselen akrep çok ağır bi insan 🥲 sen 40-50 yaşındasın ben 20 diyorum bazen evet diyo 😂