Selam kızlar, Nasılsınız 🤓
Konu başlığından da anlaşılacağı üzere sizce bir kadın ve erkek arkadaş olabilir mi? Erkekler kadınlara affınıza sığınarak yazıyorum onların kaba tabiri ile acaba gideri var mı acaba olur mu gözüyle mi bakıyorlar yoksa biz mi çok kuruntu yapıyoruz.
Kadın- erkek olarak bakış açılarımızdaki farklılıklarımız neler, sizler ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında. Tişikkürlerrr 😎
Bir Kadın ve Erkek sadece arkadaş olabilir mi?
Ashley karakterli erkek ile arkadaş oluna bilir. Ama sapık aklı fikri sapıklıklarda olanla arkadaş olunmaz
Ashley olabilir ama seviyeli bir şekilde herşeyin fazlası Zarar bana göre 🤝
Ashley Olabilir tabi ama belli sınırlar dahilinde. Üzgünüm ama erkeklerin çoğu kadınlara farklı bir noktadan da bakıyor bence. Belki bir gün bi şeyler olur mu acaba diye düşünüyorlardır. Arkadaş oldukları her kadın için değildir belki ama güven olmaz onlara o kadar😂 O yüzden sınırlarının belirli olması gerekiyor bana göre. İş yerinde mesela iletişim halinde olursun, konuşur gülersin vs ama öyle “dostum” diyebilecek kadar yakınlığı doğru bulmuyorum ben.
Yaşadığımız ülkede zaten en ufak bir gülümseme, bir nezaket göstermek çok farklı algılanabiliyor.
Diyelim ki oldular ikisinin arkadaşlığı birinden birinin sevgilisi olana kadar sürer bence. @Ashley
Ashley tabiki olabilir eşimin de senelerdir görüştüğü kız arkadaşları var benim de taa ilk okuldan beri görüştüğüm erkek arkadaşlarım, he ama kimse arkadaşalrıyla baş başa buluşamaz o başka evli olanların eşleriyle toplu görüşürüz bekar olanlar da genelde çaya kahveye bize gelir
Ashley Benim ilkokuldan görüştüğüm bir erkek arkadaşım var. Eşlerimiz de tanıştı, çocuklarımızda.. Hiç bir zaman saygısız bir hareketi, davranışı, sözü olmadı. Kişilik olarak da düzgün birisi. Bende biraz sert bir yapıya sahip olduğum için de olabilir bilmiyorum ama ne kadar şakalarımız da olsa aramızda hep bir çizgi vardır.
MedavikPastam sapık olanlarla zaten oturup bir araya bile gelinmez. Biraz düzgün karakterli erkeklerin bakış açısı yönünden , sizlerin fikirlerinizi merak etmiştim.
TombulHatun her iki tarafta birbirini tanıdıktan sonra sanırım daha farklı şekilleniyor. Eşiniz bunu sevmedim ısınamadım bununla görüşme derse ne yaparsınız?
belladonna ayy ne güzel 🧿 Allah ailecek muhabbetinizi arttırsın.
- Düzenlendi
Enderr_celebi @Medusa katılıyorum. bir seviye sınır hep olmalı zaten.
Ashley amin inşallah canım 🙏🏻
Ashley benim senelerdir tanıdığım g0vendiğim insansa eğer tanıması için fırsat vermesini isterim ve eminim ki bir kaç kere görüşünce fikri değişecektir. He bir yanlışını görmüştür benim farketmediğim o zaman da ona göre mesafemi koyarım
TombulHatun mantıklı bir bakış açısı kattın bana teşekkür ederim 🌷
Ashley benim eşim ilk okul arkadaşmla ilk sözümüzde tanışmıştı o zaman biraz soğuk bi çocuk ya çok sık görüşmem heralde dedi, o zaman hiç ısrar etmedim sen bilirsin zamanla belli olur demiştim, 20 senelik arkadaşıtık o zaman, eekek arkadaşm evli değil kız arkadaşı var bir kaç kere geldik gittik görüştük bir kaç ay önce eşimle arsa bakmaya filan gittiler bensiz de arada arayıp görüşmeye başladılar 😂 bende eşimin bekar bir arkadaşıyla öyleyim mesela oda bekar kız çok severim başta çn yargılıydm ama işte insanlara zaman verip tanımaya çalışmak lazımmış
Ashley bence mesafeli bir arkadaşlık olabilir ama kanka ayağı got ayağı💃💃💃
Ashley benim fikrime göre yılların arkadaşlığı değilse tercih etmem. Şahsen eşimin yeni tanıştığı bir kadınla arkadaşlık etmesini istemem. Benim ilkokul arkadaşım var bir tane 32 yaşındayız hala görüşürüz taaa 1. Sınıftan bugüne. Ama hayatıma yeni bir arkadaş olarak erkek biri istemem açıkçası. Eşiminde bahsettiği bir kaç mahalle arkadaşı var karşı cins ama onlar çok görüşmez görüşse de birşey demem olcak olsa evlenmeden olurdu kafasındayım.