Yolgosterenaplaa yavruceylan niye bişey bilmesek cocuk nasıl yapalım yada yıllardır evli kalalım . Demek ki bizde biliyoruz değil mi . Ne cahilsin ya . Senin anne olduğunu bile düşünmüyorum savunmak için sırf yalan söyledin valla yazık sana
Yolgosterenaplaa yavruceylan laf bulamadın galiba . Yarın git yattığın kişilere sor şey karşılığı para değil de bana bir iki laf öğretin diye . Hadi byyyy
Caglarass yavruceylan Ahahahah komik şey. Seninki kese kağıdıyla skyo heralde nerden biliyon sen böyle 😄😄
yavruceylan Caglarass onuda deneriz canim ben sizin gibi kapali kutu degilim kocamistedigini yapabilir 😁😁
yavruceylan Dewamke cok gidiyor canım harikasın biz yataktada kufur etmeye bayiliriz sende dene zevk alirsin 😁😁
Laden Emsa12345 valla sizi görünce bunlar kadınsa ben neyim? Dedim. Allahım benimde kızım var lütfen böyle olmasın🙏🏻 Bir halt yiyormuş gibi sağda solda anlatmalar fanteziler… kesin çoğu uydurmasyondur ama insan yazmaya utanır be kardeşim🥸
Laden Emsa12345 kardeşim evliyim ben cinsel hayatım var. Regl falan oluyorum. Ondan? Hadi kolay gelsin size iyi fanteziler öptüm🤓