Zamansiz_ Coolness hee gif bolumune bsyler yazinca cikio yeni kesfettim heran hepinizi sıkabilirim😶🌫️
Tonight_00 111fff111 evde tek başıma kalamiyorum karanlık bir yere giremiyorum hatta bezen geceleri WC ye bile gidemiyorum 🥺🥺
Susunbebekuyuyo 111fff111 gündüzleri küçük kızımla beraber öğle uykusuna yatıyorum eşime söylemiyorum akşam yemekten sonra of bugün çok yoruldum tansiyonum düştü aaaooyy diyerek yatış yapıp kocama mutfağı toplamayı ve çamaşır asmayı kilitliyorum 🤣
Coolness Susunbebekuyuyo ya of bende böyle minik yalanlar söylemek istiyorum ama benim bebiş cidden hiç durmuyor 🥲
Susunbebekuyuyo Afrodit heheheh sonra tabi kocam başlıyor off çok yoruldum çok iş yaptım demeye ulan ben bunları sabah akşam yapıyorum diyorum 🤣🤣🤣
delihatunum 111fff111 küçükken büyük bir avmdem kardeşimle beraber hırsızlık yaptık ertesi gün gene gittik bu sefer yakalandık babam ağzımıza sıçtı kemerle dövdü 🤣🤣 o zaman 20 tl tutmuştu aldığımız şeyler
Tonight_00 delihatunum bu kadar korkak olmasam diyorum ama eski şeyler geliyor aklıma yada bekarken izlediğim korku filmleri bazende uykusuzluktan göz yanılması mı oluyor yada psikolojik mı bilemiyorum sağdan soldan biri geçiyor sanki 😬😬
Yasooo etoile burcumun verdiği enerjiyle konuya bağlı cümlelerin gidiş gelisi harmanlaninca oluyo böyle şeyler 🤣