kleopatranizzz @"ben başkasını seviyordum ama annem asla razı olmadığı için müsade etmedi asla o kişiye. eşimle annemin 5 sene uğraşması sonucu zorla evlendim ama eşim onu severek evlendiğimi sanıyor. İyiki de annemi dinlemişim 🫢🥰
minnosbirisyankar belladonna aynen ya 😂😂😂 çok guldum ama snra kendime şey gibi oldu “ben şimdi buraya niçin çıktım neden çıktım” skksks😂😂😂
delihatunum Tonight_00 yok ben öyle şeyler görmedim ama ya olursa ya biri bana bakarsa diye düşünüyorum hatta gece uyurken elim dışarda kalıyor ya biri elimi tutarsa diyorum 🤣
Tonight_00 delihatunum bende öyleyim bak ayağım dışarıda kalmasın isterim dokunurkar diye sende ikizler burcuydun dimi yanlış hatırlamıyorsam
Yasooo etoile burcumun verdiği enerjiyle konuya bağlı cümlelerin gidiş gelisi harmanlaninca oluyo böyle şeyler 🤣
Yasooo etoile valla harikasınnn herkesin bildiği genel batı astrolojisinde koç burcuyum vedik astrolojisinde de balığım
Yasooo Hayır bir de hiç boş atmamişsin kocam da Aslan kocan ne alaka deme tamamlandik ya hani bir elmaninnnn yariisiii biriii sensin birii ben olayı 🤣🤣 @etoile