Yasooo superisi_ valla kidste biri peride de açık açık yazdım dedi cinsellik hakkında bi konuydu ben de ilk defa duydum peride??? periscope ta mi takiliyor bunlar yav falan oldum kendi kendime ufak çaplı bı şokun ardından yazdım bı baktım periyod uygulamasıymis vay be ben bunu nasıl bilmem deyip ışık hızıyla kayıt oldum işte 1 hafta oldu :)
Yasooo superisi_ perideyi keşif maceramdaki ilk açtığım konuda maille kayıt olmayı deneme konusunda gösterdiğin hedefe durmadan yorulmadan bıkmadan usanmadan devam edeceğime and içerim :) varlığım peride kullanıcılarına armağan olsun ne mutlu peride kullanıcısiyim diyene
Moomy superisi_ Bir gün kidste bakınırken cinsellikle ilgili soru soran birini hunharca linçliyolarken peride geçmişti konuşmaların içinde bende neymiş bu diye merak ettim indirdim böylece keşfettim burayı 😄
Demokrit Bende aynı şekilde.Kidsde kullanıyorum.Orda perideyi sövuyorlardi,bende merak etdim, girdim.Ve çok beyendim, katıldım 🥲🥳
Sahra5 superisi_ ben sanırım ilk hamililiöimden önce bi hamilik uyhulaması yüklemiştim aratırken aa bu neymiş diyip de yüklemiştim hatta uzunca bir süre burda muhabbetler döndüğünü bilmiyorum uygulamaya çok sık girmezdim 😄 e tabi sonra olay buralara kadar geldi
Mihrisultan superisi_ hoş buldum canım yeni üye oldum diyelim 1 yıldır takip ediyorum burayı hepsinizi biliyorum postları okuyodum sadece birden bir cesaret geldi üye oldum