belladonna 1eylul benim orada da da kidste de bir sorunum olmadı ama kidsin yorumları çok bazen çok çirkin oluyordu bende Ağustosta tamamen bıraktım 😁
belladonna Etipetito yok 😁 peridemin adı çıkmış, kıskanıyorlar peridemi laf atıyorlar canım peridem ahahahaha
Artemis_ superisi_ hamileyken Mom kullandım doğurdum kids e geçtim 😂 sonra baktım kids te cinsellikle alakalı bi soru sorulmuştu. Yorumda biri Perideye sor falan demişti ben de baktım ne bu peride diye öyle keşfettim 😂
Kuzuletta superisi_ Mom’da cinsel içerikli bir soru postu oluşturmuştum ve moderatör sorumu silip perideye geçmemi söylemişti 😅 iyi kiii peride ♥️ bu uygulamadaki çoğu insan arkadaşım gibi 🫶🏻
Yasak_elma superisi_ Allah bilir o diyen kişide buradadır ve bütün cinsellik poslarında baş köşede yorum yapıyordur🙄🙄
superisi_ Eskobar vayy 😁 gecen bende kocama dedim yeni bi adet uygulaması buldum forum kısmında kızlarla konuşuyoruz diye hergun takılır oldum eşim artık merak ediyorum nasıl bi yer burası diyo 😁
zarifhanim superisi_ Ben hamileyken happymom kullanıyordum. Orada bir çekiliş yapılmıştı kids, peride dahil 4 uygulamanın indirildiği. O zaman indirmiştim ama boş boş duruyordu. Kids kullandım iki üç ay sonra perideye geçtim 😊
Eskobar superisi_ kızlar soruyor diye bi uygulama varmış burdan birinden duymuştum bende tam bilmiyorum