Etipetito belladonna Ay bu mesajları ben niye göremiyorum bildirim olarak gelmiyor bazıları postu okumasam çoğu şeyi göremicem
belladonna Etipetito bu genel bir sorun herhalde ya bana da gelmiyor yazdığım postlara girip okuyorum öylelikle görüyorum bazen 2 gün sonra bile gördüğüm oluyor. Duyun bizi yönetim
Etipetito belladonna Evet ya genel olmalı umarım çözüm bulurlar bide profilde koyulamiyor çoğu kişide
lanjalee superisi_ forum serüveni herkeste aynı sürüklüyor işte ordan oraya tabi işin içine bide biz kadınların merakı girince 😊
Yasak_elma superisi_ Allah bilir o diyen kişide buradadır ve bütün cinsellik poslarında baş köşede yorum yapıyordur🙄🙄
belladonna Etipetito BEEEENNN 🤚🏻 Profili geçtim uygulamaya gif bile kıyamıyorum hiç sahiplenmedi beni bu uygulama yazıklar olsun 😁
Ask_hosmus belladonna ay kuzulkurt aşkom buradayken bizde baya göze batardık az naneler yemedik onunla😂😂
jartiyer superisi_ mom ve kids aktif olarak kullanıyorsum aşırı reklam çıkıyordu önce moma veda ettim sonra kids e bu uygulamanınsürejli lincini görüyordum kidste indirmiştim sonra sardı buralar beni kids i de sildim
Etipetito belladonna o ne demek kız sakın ha beni sensiz bırakma😂 Sen böyle kal profilsiz gıfsız fotoğrafsız😂😂