Etipetito aykirikadin Maşallah diyesim geldi sana 🧿bu kadar kişiyi aklında tutman sen harika bi kadınsın yalnız 🥰😍
sizene Sokaklambasi yaaa çok mutlu oldum şuan kız valla çok teşekkür ederim bebeğim güzel düşüncelerin için bende seni çok seviyorum kuzum 🌸😌
Ask_hosmus HurremSultan o çok heyecanlı oluyo kız, pozisyon seçme olayını da unutma sakın 😂 bende bugün yapayım bari onu bayadır yapmıyorum adam gidicek 2 güne 😂😂 tabi koca göbekle nasıl olacaksa o gecelik😂😂
HurremSultan Ask_hosmus ahahhaha kız valla şu ara bebelere düzen vermeye çalışıyorum zorlanıyorum zaten dur bitsin söz yapıp haber etcem sana🤪🤪🤪 sende yap kız hamilelik engel değil bize😜
Enerciii Afrodit kızzzz yerim sizi yaaa yeni yıl hepinizeee gönlünüze evinize yuvanıza ruhunuza mutluluklar huzur saglık Para getirsin hepinizi çoook ama çok seviyorum yeni gördüm postu sınava çalılıyordum giremedim kaç gündür buraya 🥰🥰
nur7727272 aykirikadin Yaa nasıl tuttun aklında bu kadar kişiyi bende senin samimiyetini oveyim güzel kadın ♥️
Yasak_elma aykirikadin Bende senin güzel kalbini öveyim ve öpeyim😘❣Herzamanki gibi gene bana moral oldun ateşli hatunum benim😇💕