Birkaç gündür görüyorum bu kahveye tuz dışında biiir sürü şey atıldığı için gelinlere bir linç başlatıldı😂 Hatta kızın biri bir yemek kaşığı acı biber atıyor üstüne arkadaşları da baharat ekliyor sırayla.
Biri şey yazmış, damatlar bu leveli ölmeden geçebilirse evlenebilirler😂😂

Tuz hadi neyse de bana da bu kadar baharat vs saçma geliyor ya. Ben tuzlu değil, çook şekerli yapmıştım kahveyi. Bal gibiydi😂 Ama herkes eşimin gözünün içine baktığı için tuzluymuş rolü yapmıştı, insanlar da sevinmişti hahshhshd

Siz ne düşünüyorsunuz? Kahveleri nasıl yapmıştınız? Dökülün bakalımmm

Medusa Biri şey yazmış, damatlar bu leveli ölmeden geçebilirse evlenebilirler😂😂

Ahahhahahahah o kadar haklı bir yorum ki 😂 ben de eşime kıyamayıp yapmamıştım. Ertesi gün eşim akşam oturmaya gelmişti, ablam kahve yaptı hepimize. Meğer eşiminkine tuz koymuş 😅 benim kıyamadığıma, kıyanlar olmuş… 🚬🤪

Ya âdet olarak seviyorum ben, tatlı bir anı olarak kalıyor ama bi şeyin cılkını çıkartanlar da itici oluyor 😂

Medusa ben tuzlu yaptım ama çok az koymuştum.En yakın arkadaşım bayağı tuz eklemişti sonra 😄

Medusa hiç bir şey koymamıştım dümdüz sade kahve verdim eşimin içtiği gibi. Yengem yapmıştı kahveyi heyecandan unutmuştum sanırım 😁

melebek benim kıyamadığıma, kıyanlar olmuş… 🚬🤪

Aga beee🚬😂😂😂

Ya evet tadını kaçırmadan tatlı anlar oluyor ama damat krize girer ne anlamı var yani😂

1eylul Tuz sorun değil ya o kadar bence😂

Medusa

Çamaşır suyu koyun o zaman, kesin çözüm 🤪😂

Medusa Ben aslında tuzlu yapacaktım ama anneeeeem yaptırmadı kıyamadı damadına 😁 ben üzülürüm koyma sakın diye mutfağa gelip uyardı ki öncesinde de sürekli uyarmıştı, bende şekeri bastım, eşim şeker kullanmıyor içerken de bir şaşırdı tuz, biber karışımı bekliyordum şerbet geldi demişti tabi sonrasında midesi bulanmış falan sonra haberim oldu onlardan

Medusa eskiden Osmanlı döneminde bir kız isteme olurken kız damadı beğenmezse kahve içine tuz atarmış babası da damadın yüzü ekşiyince anlarmış ki kızı beğenmedi ve kızını vermezmiş. Beğenirse tatlı kahve yaparmış yani bu tuzlu kahve olayı tamamen yanlış anlaşılan zamanda abartılan bisey.. dümdüz yapın kahve iste ne var 😀

Artemis_

Ayy, ne güzel bi bilgi. Atayım hafızaya, kullanırım bi yerde 🤪

Medusa

Düğün terörü’nü bi kurcalayalım, kesin vardır 😂

Etipetito Ya tamam abartmasın gelinler ama kaynana sen ne alaka geliyosun oraya yani😂 Bakışlara bak hele hele😂 O gelin neler çekecek kim bilir😂