superisi_ askoglusum merak edersin ama asla söylemez ya. Çünkü kadınlar trip atar o konuşma bittiktenn sonra . Onu bildikleri için asla anlatmazlar😁😀
kizsidikaa askoglusum kendisi sporcuydu yani ondan mı böyle davranıyordu bilmiyorum ama çok pişman oldu falan tabi iş işten geçmişti eşimlede böyle aniden duygusal bir bosluktayken biraz da annemin zoruyla evlenmiş oldum ama iyiki diyorum 🤲🏻
kleopatranizzz askoglusum fiziğimi beğendiğini hep dile getirir ama az kilolu olmam daha çok hoşuna gider diye düşünüyorum anlıyorum yani az cok
askoglusum kleopatranizzz aynı ben bana da aynısını diyor ama ben biraz daha kilo versem daha iyi olacak sankiiii, ben de 70 kiloyum 5 kilo fazlam var 65 i görsem tamamdır yani
bitterdelisi24 etoile hahaha ne bilim ortaya karışık :))) ben hep güzel kokarm mesela :)) erkek olsam öyle olsun isterdm karşımdaki :) empati kuruyorum yani :))) bazen saçma sapan dolaşıyorum evde dıyorum kızım kendine gellllllll 😂😂
She_angel askoglusum valla ben erkek olsam alımlı bakımlı cilveli isterdim balık etli ama nasıl hani zayıf kızlar vardır ama kalçası göğüsleri güzeldir ya öyle isterdim 🤣🤣🤣 Benim eşim beni beğenir öyle der sürekli 🤷🏼♀️