• Muhabbet
  • Eşimi nasıl kıskandırabilirimmmmm

Yeni bir post daha, ben tesetturluyum bu yüzden mini etek vs giyip kiskandiramiyofum, arkadaş çevrem de çok sınırlı kiskanacagi bir ortam yok. Ama eşimin biraz kıskançlık olarak kudurtmak istiyorum hadi bana akil verin 🤤

bitterdelisi24 yok ben biraz evliliğe renk katmak istiyorum bana daha farklı seylsr lazım tesettürlü olmasam diyicem ki soyle böyle giyinip kudurtayim eşimi ama yok deli şeyler bulmam lszim

askoglusum eşiniz biraz rahat pek kıskanma veya karışma huyu yok ve sizde bundan sıkıldınız anladığım kadarıyla renk katmak istiyorsunuz

superisi_ atraksiyon için. Ask için. Tutku ve şehvet için müdürüm 😂

askoglusum ahahhah bnde tesetturluyum ama evin içinde çok açık giyiniyorum onu bile kiskanir :)

askoglusum çok değişik bi post olmuş. Eşimde beni kıskanmaz çünkü beni kıskanmasına yol açacak şeyler yapmıyorum. İş arkadaşlarım, arkadaşlarımın eşlerine hep bi sınırım mesafem vardır, aksine bu daha da hoşuna gider, gözlerinden anlarım biri benle laubali olmaya çalışınca tak diye çekerim çizgimi ve gözünün içine bakarım gurur duyar, beni kıskansın diye saçmalamam yani. Ama mesela tv’de biri için olumlu yorum yapsam ona hemen atlar ve kıskanır. Gerçek hayatta olan kıskandırma çabaları farklı yerlere gidebilir. Siz kıskanma değilde eşinizin sizi arzulamasını söylemek istemişsiniz gibi geldi bana

Coolness Bende eşini etkilemek istiyor diye anlam çıkardım. Kim kıskandırmak ister ki eşini, çünkü sinir bozucu bir duygu bence kıskanırken içinde haset yada kızgınlık gibi kötü bir duygu oluşuyor 😊

askoglusum başkasından kıskanmasını mı istiyorsunuz yoksa etkilemek mi istiyorsunuz 😊

zarifhanim evet kıskançlık öyledir yüreğe haset düşürür ve çirkin bir duygudur. Eşi kıskandırmak değilde etkilemek daha yerinde olur, etkilenen eş zaten arzular eşini

askoglusum canım havuzlu evde oturup tesettürlü olan arkadaşım var, giyiyor bikinisini mayosunu eşiyle küvete giriyor 🙃 yani sende aslında evde mini mini giyinip süslenip makyajlar yapabilirsin, emin ol eşin seni evde öyle gördükçe zaten kıskanır 😊

askoglusum bilemedim garip bi soru olmuş 😅
                Yani sadece açık giyip başkaları size bakarsa mı eşiniz kıskanır diye düşünüyorsunuz?
                Bu kıskançlık değilde bence güvensizlik olur.Eşim beni kıskanır ve ben bu durumdan çok sıkılıyorum bunaltıyor

askoglusum kıskanan her türlü kıskanır 🙃 zorla kıskandıramazsınız tesettürlü ve maske takarken bile başkalarının bakışlarından rahatsız olup kıskandığı çok oldu ama ben kim baktı etti bilmem 🤷🏼‍♀️ o görüyordu 😅

Coolness yani tam olarak demek istediğim bu eşimde labalikikten hoşlanmaz zaten görüştüğüm arkadaş çevrem seçici ve evli çiftlerde zaten