• Gündem
  • Bu sözlerim bekar kızlarımıza ( önce kendinize saygı)

Seninle cinsellik konuşmuyorsun
Cinsellik yaşamıyorsun diye vazgeçen insan
Bırak vazgeçsin …Adam olan sevdiği kadından cinsellik beklemez sırf bunu yapmıyor diye ondan vazgeçmez.
Aksine senin karakterine
Senin namusuna olan düşkünlüğüne
Senin Allah’a olan inancın ve ona olan korkunla gurur duyması gerekir.
Sakın o erkeğin seni zorlamasına izin verme
Ahiretin o erkeğin anlık zevkinden çok daha kıymetli 🌺
Aşk anlık sevişmek meselesi değildir
Aşk heves işi değildir
Sizi bunlar için zorlayan zaten adam değildir.

uzayli_00 insanlık görevi canım bilmeyenler öğrensin hata yapanlar yapmasın çok iğrenç muhabbetler var Rabbim ıslah etsin inşallah 🤲

Hsrtgndz Aynen öyle seven sevdiğine kıyamaz hakkına hiç girmez rızası olmadan birşeylere zorlamaz anlayana tabi canım.

Kokanayak Burada genç kızlarımız bekalar var sadece şunu demek istiyorum hayatınızda bir erkek varsa emin olun sizi gerçekten kalpten seviyorsa size dokunmaya KIYAMAZ bunu unutmayın

SassyMuffin Bak buda doğru 🤗ama belki laf dinlerler yola gelirler çok üzücü valla hayatı cinsellikten ibaret yaşıyorlar resmen .

Kokanayak çok yazık ya hapykids ten ne oluyor diye merak ettim geldim dünya ne hale gelmiş yakındır.kiyamet ne kadar değişmiş insanlık ortam evladimin arkadaşı olsun evden çıksın istemiyorum ☹️

Hsrtgndz Allah ıslah etsin şimdikiler evlenmesin ama her haltı yesinler sonrada sizene bizim namusumuzdan desinler.Erkek çocuğum var 9 yaşında az daha büyüsün konuşcak babası yanlış yapsın istemem kimsenin kızına Allah korusun .Herşey ailelerde bitiyor aslında çok başıboş bırakıyorlar yok okuyor bilmem ne diye saliveriyorlar şimdikiler bir bardak su vermez büyüklerine

Kokanayak öyle olmuş cidden yetiştirmeye bağlı. Ve çevre arkadaşlarını iyi seçmek lazım valla ben okuduktan sonra arkadaşı olsun dahi istemiyorum ☹️

Kokanayak burda yazanlar zorlanıyor gibi değillerki öyle bi duruma gelmişki artık erkek istemezse kötü bişey gibi algılayacak kadar herşey ona bağlanmış nasıl anlatacağımıda bilemedim 🤷🏻‍♀️

ecemecemxxx Günaydın Ben anladım anlatmak istediğinizi 🤗çok doğru işler çığrından çıkmış alan razı veren razı gibi bişey olmuş 👏

Kokanayak gerçekten aradığım yorum yani beraber olmak istiyorsa evlenin öyle yapın ne diye kullandırıyorsunuz kendinizi adamın niyeti belli doğru birisi olsa evlenmek ister ama amaç kullanıp atmak neden malzemesi olasınız ki seni onu bunu kullanıp kullanıp başka birisi ile evlenecek bu adamlar sizi terk edecekler yani değer mi 🤔