Gokkusagim mersena ben de yönetilen tarafım ama eşim bazen benim de yönetmemi istiyor utangaçlık mı diyim bilmiyorum o an aktif olamıyorum bir iki pozisyon değişikliği yapıyorum o kadar. Ben de o zamanlarda eşimin aklını başından almak istiyorum ama kal geliyor 🙈
aftma Benimde eşim yönetir galiba şikayetçi bende biraz hırçın olsun isterim ama söyleyemem galiba ya
mersena aftma ben söyledim. Evir çevir yoğur dedim yani 😅😅 sonrasında yaptı bişeyler dikkate aldı ama insan o hazzı hissedemiyor.
mersena Usnac95 aynen bizimde ilk deneyimimiz birbirimizle oldu. Haliyle mükemmeli yakalayamadık. En başlarda eşim belini kullanmayı bile bilmiyordu. Zıplıyordu resmen 🤣 çok sever sekse düşkün ama balık burcu erkeği romantizmi daha önde tutarmış ona veriyorum 💆🏻♀️
fatima19 bizde ilk ben yönetip çıldırtıyorum sonra o işi ele alıyor o daha sert sever bende daha sakin ama anlaşıyoruz ya 😃
mersena fatima19 erekte sorunumuz da başladı anlayamadığım şekilde. Adam jartiyerli görse de çılgınlarca sevişmiyor, bir iki girmeden sonra dikkati dağılıyor sönüyor bende zevk alamıyorum. Son 30 sn boşalacağına yakın alıyorum o zevki bitiyor zaten 🥲
fatima19 mersena erken bowalma bir cokunda var qaliba bende 1 saat sursun isderim ama en fazla yarim saat en az 15 dakka 😟
kleopatranizzz mersena bizde ikimiz de baskınız ama eşim kendini bana bırakmayı daha çok seviyor ben yönlendirince daha çok hoşuna gidiyor benimde aksine o yönlendirince hoşuma gidiyor Bi o Bi ben idare ediyoruz 🤣🤣🫢
burcu21 mersena yönetilen de yöneten olmayı da severim yerine göre ama asla eşim yöneten taraftır bazen engeller beni o an farklı birşey isteyince🤣. Bence herşey dozunda güzel