Merhabalar bu WhatsAppta yeni özellik olan hesap ekleme özelliğini kullanan varmı acaba mesela eşimin hesabını kendi telefondan açsam ona bildirim gidiyormu bu telefonda hesabınız açık diye yardımcı olur musunuz
WhatsApptaki hesap ekle özelliği kullanan
Kullanan yokmuu
…..
Lütfen kullanan varsa bi cevap versin ya
Kimse Yok muuuu
ddbbee_5 Herhangi bir bilgim yok ben kullanmıyorum ama bilen arkadaşlar yardımcı olacaktır 😊
belladonna teşekkür ederim ☺️🙏🏻
Ay kimse kullanmıyormu burda çok ajan gibi olan kadınlarımız vardı nasıl kaçırdılar bu özelliği yav 🙄
ddbbee_5 şuan sizin postu okuduktan sonra farkettim böyle bir özellik olduğunu inanın ki 😁
ddbbee_5 öyle bir özellik mi varmış 😅
ddbbee_5 şu anda çoğu kişi senin sayende öğrenecek 😁
Deleted33
Enderr_celebi
belladonna
anam herkes kaçırmış ya bunu 😂😂😂
cicek54 ama arkadaş eşi ile aynı whstabi kullanamk istiyor eşinin whtsapinj kendi tlfnunda kullanicak
ddbbee_5 ahahaha ben bu post sayesinde böyle bir şeyin varlığından haberdar oldum 😁
belladonna valla kimse bilmiyormuş ya bende şaşırdım daha bu özellik çıkar çıkmaz baktım WhatsAppa varmış gerçekten ama çoğu kişi görmemiş sanırım 😂😂
Enderr_celebi evet tam olarak bunu istiyorum aynı instagram gibi hesap ekleme var hesap ekle bölümüne basınca numara gir diyor nasıl ilk wpye kayıt olurken kendi telefon numaramızı yazıp kod gelince kodu girip kayıt oluyoruz aynı o şekilde oluyor ama sonradan eşimin numarasına açıldığı için ona bildirim gidermi diye merak ettim