• Muhabbet
  • WhatsApptaki hesap ekle özelliği kullanan

Merhabalar bu WhatsAppta yeni özellik olan hesap ekleme özelliğini kullanan varmı acaba mesela eşimin hesabını kendi telefondan açsam ona bildirim gidiyormu bu telefonda hesabınız açık diye yardımcı olur musunuz

Lütfen kullanan varsa bi cevap versin ya

ddbbee_5 Herhangi bir bilgim yok ben kullanmıyorum ama bilen arkadaşlar yardımcı olacaktır 😊

Ay kimse kullanmıyormu burda çok ajan gibi olan kadınlarımız vardı nasıl kaçırdılar bu özelliği yav 🙄

ddbbee_5 şuan sizin postu okuduktan sonra farkettim böyle bir özellik olduğunu inanın ki 😁

ddbbee_5 niye eşinizin hesabını açacaksınız ki? O özellik gelecek dendi ama bana henüz gelmedi güncelleme bilgim yok olsa da ekleyecek hesabım yok böyle devam 😂😂

ddbbee_5 meehaba ben yeni numara değiştirdim eski numaram kayitli duuruyor yeni numaramlada tekrar hesap ekledim eski numaramdan da msj atabiliiorum bildirim telefona geliyor hat sahibine gitmiyor bildirim

Artemis_ niye eşinizin hesabını açacaksınız ki?

Güvenmiyorum mesaj silme huyu var ve 2 gün önce bi olay yaşandı bu yüzden

cicek54 yani eşimin hesabını kendi telefonumda wp den açarsam bende açık olduğunu anlamaz yani değilmi

cicek54 ama arkadaş eşi ile aynı whstabi kullanamk istiyor eşinin whtsapinj kendi tlfnunda kullanicak

belladonna valla kimse bilmiyormuş ya bende şaşırdım daha bu özellik çıkar çıkmaz baktım WhatsAppa varmış gerçekten ama çoğu kişi görmemiş sanırım 😂😂

Enderr_celebi evet tam olarak bunu istiyorum aynı instagram gibi hesap ekleme var hesap ekle bölümüne basınca numara gir diyor nasıl ilk wpye kayıt olurken kendi telefon numaramızı yazıp kod gelince kodu girip kayıt oluyoruz aynı o şekilde oluyor ama sonradan eşimin numarasına açıldığı için ona bildirim gidermi diye merak ettim