• Cinsellik
  • Gebelikte cinsellik yasak, rüyalanma yaşadım 😕

Merhaba, erken doğum riskim var açılmam var 1 hafta cinsel ilişki yasaklandı şuan için ama ben rüyalanma yaşadım resmen klitoral zevk yaşadım doktoruma danışmalı mıyım sizce sorun olur mu

umayy sorun olmaz bence ama bilen birisi çıkar umarım ☺️

umayy kaçıncı haftadasınız?Bende de açılma olmuştu 🫠

1eylul 36+4deyim 36+1de fark edildi nst de sancılarım çıkınca, serum vs yapıldı pazartesi günü tekrar bakacaklar açılma devam etmişse yatışım yapılacak 🥹

umayy prematüre riskini atlatmışsınız ama,endişe etmeyin.Ciğer geliştirici yapıldı mı peki?

umayy canım neden sorun olsun. Ruyalanmada gerçek bir ilişki yok ki. Cinsel ilişkinin yasak olması penisin açılmayı artırması dan ötürü ya da enfeksiyon kapma riskinizi azaltmak için 🤗

umayy ne güzel durdurmuşlar bana gelen doktorlar yüzünden erken doğum yaptım doktoruma gidemedim ordan oraya giderken doğum başladı

Tonight_00 ben hiç ruyalanmadim ama ruyalanmam tatmin oluyormussun gibi olmuyor mu. Yani sadece bir his değil mi

etoile açılmaya sebep oluyorsa pazartesi günü hastane çantamla gideyim bari🤣🤣🤣

Afrodit hadi ya, en azından bu hafta durdurmak istedi doktorum

1eylul 36 haftaya girer girmez doğdu şükür kilosu falan iyiydi küveze girmedi

Tonight_00 ya evet bir de hamileliğimde hormonlarımdan sanırım çok istekliydim bi an korktum bişey olur mu diye ama artık saldım ya 🤦🏻‍♀️

umayy gelmek isteyeni durduramazsın 🐣 sağlıkla gelsin de ikinizde sağ salim atlatın inşallah