Şimdi hanımlar dün akşam oğlum hastalandı bizde has. götürelim dedik hava çok soğuk olduğu için büyük kızımı babaanesine bıraktık orda uyuya kalmış gece eşim almaya gitti uyandırma burda kalsın demişler uyandırmamış.
Sonra sabah ben görümcemi aradım kızımı almaya gideceğimi söyledim yada sen getir dedim tmm dedi, kv konuşmaya başladı işte bu çocuğun yaraları geçmemiş ben uyuz kremi yaptırıyorum bı kaç gün bende kalacak fln bişey demedim kapattım
Öğlen oldu getirmedi bende tekrar aradım o sırada kızım telefonda anne diye seslendi Efendim annecim dedim
Kaynanam ordan sana değil bana anne diyo, dedi
Bende ama onun annesi benim sen babaannesisn dedim.
Gülerek kahkaha atarak olsun bende annesiyim o artık benim kızım bana anne diyecek dedi
Bende eşimi aradım kızım gelince göndermiycem sende bişey deme orda kalmiycak dedimm annesinin söylediklerini anlattım annem şaka yapmıştır sana dedi, tabi canım şaka ya getirip alttan iğneliyo nasıl olsa Melike susuyo içine atıyo aklına ilk geleni düşünmeden söylüyo dedim tamam dedi kapattım
Görümcem kızımı getirdi, sen abime ne söyledin abim annemi aradı kızdı dedi, o abinle benim aramda dedim annem yeğenim için krem yaptırmışti, kalmasın fln demişsin dedi, krem yaptırmasına bişey demiyorum annen bu artık benim kızım bana anne diyecek dediğini abine söyledim dedim annem orda yeğenim seslendiği için anne dedi sana şaka yaptı dedi cvp vermedim gitti.
Siz olsaydınız ne yapardınız benmi yanlışım yani bu kaçıncı kızım da kızım ben annenim demesi bir sk var aramızda o kadar çok düşünüyorsa gündüz gelip görebilir yani.