sirinhatun_ dnz23 hayatımı zehir eden aileme kiralık katiller tutup oturduğu mahalleyi yaktırırdım kalan parayı ise evsizlere yardım ederdim 😃 birazcık saçma oldu sjdnd😂
TombulHatun dnz23 vallahi bende daha çnce hiç hayal etmemiştim ama böyle birden aklıma en basit bunlar geldi 😂
TombulHatun belladonna yok be yavrum gerçek olacak tarzda değil 😂 ama Allah razı olsn inşallah allahtan ümit kesilmez 😉
rumi21 Bende biraz şehre uzak güzel müstakil bahçeli bir evim olsun isterdim birde arabammm sonra sağlık huzur mutluluk 💙💙💙💙🥰
Ask_hosmus belladonna kız biz 5 kişiyiz şimdi 6 kişi olcaz anca sığarız 😂😂 ay ne güzel olurdu büyük ev rahat rahat sığardık 😂😂 şimdiki evim çok küçük ama sevimli 😂😂
belladonna Ask_hosmus küçük ev daha sıcak geliyor insana ya ama çocuklar küçükken büyük ev en iyisi ruhun daralmaz en azından 😁 ama küçüğün yeri de bi ayrı
Ask_hosmus belladonna tabiki küçük ev çok güzel temizlik için 😂😂 çabucak bitiyor evin işi ama neyi nereye koyucağımı şaşıyorum 😂 ama inşallah istediğim gibi bir evim olur herkesin odası ayrı falan harika bişey yaaaa 😅😂