Elfida-10 Muzlumilk gece gecegülmekten öldüm mm. 🤣🤣🤣 bebemi bıraktım odaya geçtim gülmekten gözlerimden yaş aktı🤣
Muzlumilk Elfida-10 ahhhhh öteki odalar da da gülmek yasak sahibini sattığım evinde duvarlar kağıttan ince komşular ne oluyor diye linçlerler valla 😂😂
ufo_goren_masum_koylu Meraklitaze herkes burdan bahsederken bu ney diye merakımdan geldim olaydım şimdi kimbilir kaçıncı rüyamdaydım kids in gözünü seveyim ne masummuşuz 😇
ufo_goren_masum_koylu Meraklitaze benide adam yanına almıycak saat kaç oldu niye yatmıyon diye rahat rahat gülebilmek için yatamıyorum
Meraklitaze Muzlumilk Bi yandan da benim adam konusuyo uyurken ona ayrı gülüyorum buraya ayrı 😁 yattığım yerde ne eğlendim gece gece yaa 😆😆
BenTabiki34 AntisosyalMam hak yolu varken bok yoluna girerse olacağı o gerci bunalarinki hak yolu degilde iste😆
Senacetinatalan1 Elfida-10 Lan bu ne nereye düştüm ben kendimi kötü eve düşmüş karılar gibi hissettim 🤣🤣🙈
ufo_goren_masum_koylu Meraklitaze Allah beni kahretmesin ne geliyosa başıma meraktan geliyo kim buldu bu peride şeysini..şu boklular yüzünden gitti güzelim uyku 🤣🤣