rihannaa Fp olarak çok araştırdım ve hoover ısı pompalı aldım gri olanını keşke daha önce alsaymışım dedim hiçbir kıyafetime zarar vermedi. Ser kaldır derdi yok katlarken uçuşan tozlar yok . Biter bitmez katlarsan ütülenmiş gibi düzenli oluyor.
jartiyer dilhun bende 2 ay önce altus aldım kidste sormuştum altus önermişlerdi şuan çok memnunum çekme vs yapmadı kıyafetler
Ask_hosmus TombulHatun hadi yaa o Zaman ayrı ayrı alayım 😂 eşim şart koştu kız spora gitmeme izin verirsen istediklerini alırım dedi kararsızım 😂😂 yapacak olan her türlü yapar diyorum ama bilemiyorum 😂😂
TombulHatun Ask_hosmus ya gerçekten öyle yapacak adama spor salonuna bilemm nereye gerek yok yapacak olan evden dışarı çıkmadan internetten bile yapar sen içini ferah tut ne olcak benim eşimde kızım doğmadan çnce gidiyordu ama şuan gidemez 😂
Ask_hosmus TombulHatun en iyisi aldırayım ben kurutmayı 😂😂 bide TV aldırıcam internetli çocuklar için bebe doğduğunda rahat ederim 😂😂
TombulHatun Ask_hosmus eldeki tvn güzelse sağlamsa hiç öinternetli alma internet içim aparatlar var bizde evlenirken tvyi internetli diye aldk 4k imiş internet yokmuş tv eve bi geldi bi şok ayrı cihazını aldık çok rahat
Ask_hosmus TombulHatun güzel de inernete bağlanmıyor 🥲 ayrı aparatı olduğunu bilmiyordum kız bi bakayım ona , ama TV de YouTube yok o nasıl olcak ki 😂
TombulHatun Ask_hosmus aşkım o aparat sa youtube netflix hepsi yüklü dur link atayım. Benim patronn ksrdeşi bilgisayarcı o önerdi bana ofisteki bilgisayarda da kullanıyoruz biz https://ty.gl/2d8xnfyykq Ben 1 senedir kullanıyoruam bunu
Ask_hosmus TombulHatun nasıl peki memnunmusun? Bize şart oldu bundan diğeri de doğunca zapt edemem bunları, sayılı izledikleri çizgi film sayısı, bende açılmadı link , trendyoldan bakayım ne diye aratıcam peki canım
TombulHatun Ask_hosmus çok menunm hiç sıkıntı yaşamadsn netflix youtube herşeye giriyorum XİOMİ Mİ BOX 4K ANDROİD TV BOX MEDİA OYNATICI