belladonna etoile Medusaya bak sen 😁 Aşkım sen o zaman medusanın özel bir anına denk gelmişsin demek ki ahahahah
superisi_ etoile tesekkurler kankam . İsterim aslında yaparım da uğraşırım severim 😁 ama bende cok yeniyim yapmazlar o yüzden 🤪
etoile belladonna çok özel bir anına denk geldim demek ki. Oysa Medusa yi ne severdim. Yokluğunda bu kız nerde ya diye merak ediyordum. Demişler ki öldü postuyla geri gelince ne mutlu olmustummm. 😜😜😜
etoile Medusa hatırlatayım biri bir cinsellik postu açmıştıast yapıyordu galiba. Bemde dedim ki ne okuyorum Halit Ziya usakligilmi seksiniz bol olsun. Sende bana ters çıktın neeee o hayallerini mi susledi diye. Oysa elestirmiaim yanii 😜😜😜
Medusa belladonna Üstüme gelmen de gözümden kaçmadı yazıklar olsun daha bi saat olmadı sana serenat yapalı hahahahhshsh🤪
belladonna Medusa sana olan hayranlığımdan üstüne geldim şaştım kaldım nasıl olur dedim aman Allahım dedim Medusa’m mı dedim 😁
Medusa etoile Buldum kız o postu😂😂 Ben onu sana dememişim ki arım balım peteğim post sahibi için diyip seni desteklemişim sonra da açıklamışım zaten ne dediğimi😂 Ben de diyorum ne terslemesi aaa