belladonna o zaman tekrar kontrole gittiğimde bir öneri alırım
Aslında ne zamandır almak istiyorum ama işte buna sıra gelene dek diğer ihtiyaçlar giriyor araya
Doğru yoldayım desene 🤣 bu şekilde devam

htcaydnn öyle oluyor ya bazen en önemli şeyler en sona kalabiliyor ne yazık ki. Bence doğru yoldasın 😁 ama 1 ay bir dene bence canım etkisi olabilir denemekten zarar gelmez

htcaydnn benim de cok dökülüyordu canım, ben de kan değerlerime baktirdim demirim çok düşük çıktı. Demir ilacı kullaniyorum. 1 ay olacak nerdeyse, bir sabah bir akşam ,günde 2 defa iciyorum ilacı. Baya fark etmeye başladi. Dökülmem azaldı. Sen de düzenli ilaclarini kullan, faydasini görürsün. Birde ben tesettürlüyüm ama ev içinde saçlarim açık gezerim hep, yemek vakti ya da temizlik yaparken saçlarimı kıskaç tokayla tuttururum arkadan o kadar, lastik toka bağlamam evdeyken. Benimde saçlarim önceden cok yağlaniyordu, bende her gün banyo yapiyordum. Meğersem yanliş yapiyormuşum. Yağli saç hergün yıkanmaz. 2-3 günde bir yıka saclarini, ve saç bakim ürünleri kullan. Saç maskesi, saç bakım yağı felan. Gece yatarken de ben hep sacıma argan yaği sürüp, örer, öyle yatarim. Ev icinde saclarini havalandır. 1-2 saat yetmez.

Sedaa Bana günde 1 defa sabah yazmış doktor düzenli kullanıyorum ilacı ama şuanlık bir fark yok. Saç kirlenince ve yağlanınca daha fazla dökülme oluyor, haliyle buna çok bağlıyordum yıkıyordum hemen saçımı. Şu Argan yağını benimde kullanma vaktim gelmiş anlaşılan
        Bende tesettürlüyüm bu yüzden sürekli yemeni ile dolaşıyorum balkona falan çıkıyorum sürekli tak çıkar üşeniyorum🙈 gün içinde hep açık bırakırım artık saçımı bakalım faydası olacak mı

htcaydnn bana doktor ilk 1 ay sabah akşam günde iki defa iç, daha sonra günde 1 defa içmeye başlarsin demişti. Bende diğer hafta tekrar gidicem değerlerime baktirmaya, inşallah biraz yükselmiştir 😅 benim balkon kapısının yanindaki koltuğun üzerinde durur hep tülbentim. Balkona cikarken takar, içeri girer girmez hemen başımdan cikarir koltuğa atarim 😂 sen hergün sacini yıkama, inan bana faydasini göreceksin. Benimde saclarim cok cabuk yağlaniyordu, şuan 3 günde bir felan saclarimi yıkıyorum, hiç yağlanmiyor.

Sedaa inşallah yükselmiştir seninde değerlerin. Dediklerinize uyacağım şuan 4 gün oldu saçımı yıkayalı dün sadece vücudumu yıkadım😄 rahatsız olana kadar yağlansın saçlarım🤣 2 hafta yağlandıranlar bile varmış saçlarını duyunca ufak bi şok geçirdim. En fazla 1 hafta durur zor bela oda başıma hemen ve ağırlık çöküyor yıkamayınca 🙈

Sedaa aynen ya 4 gün durdum günün ortasında dayanamadım yıkadım saçımı bi kaşıntı tuttu yıkamayınca🤣