minion atss0000 loş ışıkta giy saçlarını aç güzel kok varsa vücut için deniz tuzu yağı ile duş al öncesinde. Yada varsa yenilebilir yağlardan sür. Kızım önemli olan ruhtur içindeki dişil enerjiyi sal bırak kilolu değilsin o çilek görüntüsü kimi adama daha çekici gelir sen kendini beğen ve aslaaa ama asla kocama kendini beğenmediğine dair bişeylerr söyleme öptüm 🥳 iyi eğlenceler ben de sepete attım aliciiim
miniktirtil Kız ne diye güvenmiyorsun kendine, kendine güvenen kadında herşey güzel durur. Adam da istiyormuş madem boşver erkekler bizim kadar takılmıyorlar ya boşuna gerilme
atss0000 miniktirtil umariim cok sagolun ya bilmiyorum hep boyleydim aslinda ozguvenim yok, gidince deniycem bakalim coj teşekkür ederim ♥️♥️
minion atss0000 ben senden kısa ve daha kiloluyum. Bir süredir diyet ve spor yapıyorum biraz zayıfladım. Kendime bakmaya başladım deli gibi 🤤 gecelik kolleksiyonum var ayıptır söylemesi bu kiloymuş oymuş buymuş bunlar senin sexi olmana görünmene engel değil. Sadece temiz bakımlı alımlı kendini beğenen bir ruh olmalı. Sev kendini canım kendim de kendini erteleme o özgüven yerine gelecek
atss0000 minion umarim gelirr umarim esim cok istiyor oyle giyinmemi adam yalvariyor bildigin ama ben cok cok fazla cekiniyorum ya neyse bir doniyim bende basliycam umarim adami sogutmam😅
Kedidirokedi atss0000 çilek bacak görüntüsüne at kılı fırçası alın düzenli fırçalayın farkı görürsünüz🥰