İş yerindeki erkek arkadası instagramdan sürekli acık secik kesfetteki kızları atıyor eşim gizlemez silmez görüyorum hep kızıyorum uyar dıye ne diyeyim yüyüze bakıyoruz felan derdi bu adam bide evli bugün yol kenarında bekleyen bi kadını cekip whatsaptan atmış eşim silmemiş gördüm deliye döndüm. Adamın huyu bu böyle seyleri marifet sanıyor tek bana degıl iş yerindeki bütün erkeklere atıyor dedi hadi attıgı videolardaki kızlar sanal dünyadaki kızlar diyelim bu fotograf cok canımı sıktı sen uyarmasaan ben uyarırım dedim adama saydırmak pisliğini uzak tut demek istiyorum yanlış mı yaparım yazsam cünkü eşim hayatta kıramaz yüzyüze bakıyoruz diye bide erkekliğine yediremez eşim gördü diyemez müdahale etmem lazım adam sapık
Eşimin iş arkadaşı!
Bence eşinin mesafeli davranmasi lazım adam sapik bildiğin sen konuşsan da boş
_peritozu Allah aşkına okurken sinir bastı iş yerinde de dışarıda da yüz yüze bakmayı bırak selam bile verilmemeli böyle birine yerinde olsam çok sert bir şekilde uyaririm eşimi de o da arkadaşina tepkisini koysun yani ne demek başka kızların fotosunu videosunu yollamak hele de evli birine 😡😡😡😡😡 ne düşüncesiz sapıkça bir davranış yahuuu
_peritozu eşinizin Hesabından lendisine bu tür şeyleri görmek istemediğini falan söyleseniz hanım görüyor olmuyor falan deseniz belki cesaretlenip kendisi de söyler yollama diye Ya da aynı ortamda falan bulunuyorsanız orda da söyleyebilirsiniz ama yine de eşinizin uyarması gerekir bunda üzme kırma gibi bi durum söz konusu olamaz
- Düzenlendi
Bence de siz eşinizi geçip cevap vermeyin ya kendi cevap versin ya da onun ağzından yazın. _peritozu
_peritozu ben eşimin bir arkadaşına bunu yaptm adamlığına kadar laf söyledim, eşimin bi kaç arkadaş instagram grubu da var whatsap grubu da komik videolar filan atıyorlar instagramdan ama bir gün bir tanesi öyle bir video atmışki eşim ve diğer bir kaç kişi tepki göstermiş bune böyle evli barklıyız çoluğmz çocuğmz alıyo diye telefonu ama hiç ıralı olmamış bir saydırmışım buna sen ne biçim adamsın utanmıyormusun bilmem ne ben tanıyorum aynı zamanda adamı da ondan sonra eiim ve diğer arkadaşlar başka grup kurup bunu gruba almadılar 😂😂😂
_peritozu kız benimde eşimin en yakın arkadaşı bir ara böyle kızlar felan atıyormuş ben de gördüm kan beynime sıçradı eşime sert dile söyledim bende arkadaşımla birbirimize atalım erkekleri tepkin nolck dedim o oldu daha görmedim sende eşinle sert dile konuş yüz yüze bakıyoruz diye de sokaktaki kızları kadınları atamaz ya
_peritozu Bu uyarıyı yapacak olan eşiniz. Eşinizin ister güzellikle, ister kaba bir şekilde arkadaşını uyarması gerekiyor. Yanlış anlamayın ama tek taraflı bir hata değil bu eşiniz müsade etmemeli
_peritozu bak anonim bir e mail alıyorsun ordan adama mail atıyorsun böyle böyle yapma seni rezil ederim dşye tabi böyle düşük profilli bir adam ne e mail bilir ne birşey bilir de
Ben çözümü eşimi arkadaşının karısına , eşime attıkları bütün reelslerin ssni atmakla tehdit ettim ve karısını buldum ekledim falan sonra da eşim zaten direk engelledi adamı atma saçma sapan şeyler engelliyorum seni diye bende konunun üstünde durdum tabii herşeyi kaydettiğimi bir daha bişey görürsem eşine göndereceğimi söyledim vs vs eşinizle iletişiminizi bilemem ama önüne bir şekilde geçilmesi gereken bir durum eşinizide biraz suçlar gibi konuşursanz belki çekinip daha farklı yaklaşabilir benim gördüğümü bilmeden atılmış gerçi ona ama tabii tahmin edilmeyecek bişey değil sonuçta
_peritozu Bu konunun muhattabının esin oldugunu dusunuyorum. Senin adamla iletisim kurman sacma olmaz mı? Ben onun velisiyim gibi bi mesaj veriyo disardan bakinca. Esinin tepki vermesi gerek bence balım.