Cicekliperde dnz23 bir de 8 ve 13 zor üçünü de birbirinden ayıramıyorum. Ama bunların arasında en masumu sekiz galiba 🤣
belladonna Cicekliperde 8 bizde çok kısa sürdü 1 hafta falan ben 8. Ayda atak olduğunu sonradan öğrenmiştim o kadar rahattık 😁
dnz23 Cicekliperde benim bebeğim kolikti şu an yavaş yavaş bitiyor gaz sancıları ama o kolik gaz sancısından anlamadım atak haftasında mı gaz sancısı mı geçti gitti sırada daha kötüleri var 😄😄 19 kötü diyorlar da bakalım 🤔
Loli MedavikPastam ben 4 aylikken verdim fakat ilk once biyolojik saatleerini takip edip yatis saatini biraz duzeltmen gerek . Okuyarak arastirarak vericeksen ver derimm obur turlu yapamazsin
MedavikPastam Loli birkaç yeri araştırdım da çoğu ağlatarak uyku eğitimi veriyor Ben ağlatarak asla Uyutmaya kıyamam onu😬
Coolness belladonna Niiil kimden almıştın eğitim canım, bebeği ağlatmalı eğitim miydi, ağlatmamalı mı
belladonna Coolness Aşkım ben kendim verdim. O dönem danışmanlarla da konuşmadım aslında öyle bir düşüncem yoktu delirdiğim bir an verdim 😁 ağlatmalı ağlatmasız nasıl oluyor açıkçası bilmiyorum ama ben 9 günde tamamen oturttum pış pış yaparak başladım
Coolness belladonna ağlatmasız nasıl oluyor bilmiyorum asla kimseye paylaştırmıyorlar o eğitimi, sanırım çocuk uyuyana kadar ağladığında kucağına aldırıyorlar galiba, bende bi kaç video izleyeyim bari eğitim çok para 🙄
kleopatranizzz MedavikPastam atakların etkisi bence daha az oluyor bebekten bebeğe de farklılık gösteriyor bence benim bebikler biraz zorlu geçiyor ataklar 😒
kizsidikaa MedavikPastam nasıl bir eğitim planlıyorsun? Benim 2 tane var bebisim tabi biri 4 yas olacak neredeyse ama hiç bu uyku eğitimine kalkismadim bana hep Bi soğuk geldi bebeği ağlatarak uyutanlar falan vardı o dönemde çok araştırdım ama hiç aklıma yatmadi 1.5 yas olanda memede ya da pışpısla uyuyor zaten çok şükür ikisinde de uyku sorunu yoktu ama geç kalmadıysam aklıma yatan biseyse 1.5 yas uygulayabilirim kendi kendine uyuması daha iyidir hiç yoktan artı memeyi kesince de faydası olur diye düşündüm
MedavikPastam kizsidikaa Ben ağlatarak asla uyku eğitimi veremem kendi kendime yapmayı düşündüm. Yani uyku eğitimi verince memede uyutma, sallama, emzik verme gibi şeyler yapmamalı mıyız? Ben emzikle yatağında kendi başına uyutmayı düşünmüştüm ya da memede
MedavikPastam arman sabah bizimle birlikte uyanıyor saat 11.00 11.30 gibi. Gündüz uykuları iyi aslında 4-5 kez uyuyor bir saat yarım saat kadar. Uyanık kaldığı aralıklarda bir saat falan oluyor 2 saat bazen
arman MedavikPastam bacım sabah çok geç uyanıyor bence 7 8 kalması lazım ki gece de erken uyusun bizim oğlan 7 8 kalkar akşam 8 yatar gündüz 4 5 uykusu var 1.5 2 saat arayla 45 dk 1 saat uyur. Gece de rüya öğünü yaparım bazı geceler yapmam mızıklanır kendi uyanmasını beklerim öyle emziririm
belladonna Coolness bende öyle yaptım işte benim arkadaşım eğitim vermiş bana anlatmıştı sonra sordum bana demesin mi ücret verdim paylaşamam diye 😁 ilk başta anlattı sonra anlatamam diyor bende onun bana anlattıklarına kendi yorumlarımı katarak verdim eğitimi 😁
kizsidikaa MedavikPastam ay bende bilmiyorum tam ama doğal olanı çocuğun memede uyumasiymis aslında yani kotu yada yanlis visry degil instagramda prema sundari vardı o da böyle söylüyordu ama istersen emzik+ poposuna veya sırtına patpat yapıp pışpışlayarak uyutabilirsin yani ilk zamanlarda illaki bir destek arayacak bu çocuk Ki olması gereken de bu zaten bence ( sallamani önermem)
Coolness belladonna benim arkadaşımda bana anlattı bana, parmak ucunla bile dokundurmuyor dedi, ağlasın bekliceksin başında dedi, gün gün beşikten uzaklasacakşın dedi. Kıyamadım 🥺
HurremSultan MedavikPastam valla ben kızıma doğduğundan itibaren gece gündüz ayrımı yapsın. Uykusu düzenli olsun diye neler yaptım. Asla sonuç alamadım. Çok çok zorlanıyorum. Oğlum da öyle. Yani iki çocuğum var ikisi de sabah uykusu seviyor🤯 çıldıracammmm arada böyle erken uyuyorlar ama sabah ezandan önce ayaktayız sonra🥸🥸 tarif verecek olursa seve seve ölürüm🤪
MedavikPastam HurremSultan Ya seninkiler büyük aslında uykuları düzenli olması gerek. Bu yeni nesil bebeler ne yaramaz oldu böyle aman aman😬😂
Cicekliperde dnz23 benimki de kolikti . 19 da evet bir şeyler oldu o aralar. Dedim bu bebeye ne oluyor? Sonra baktım atakmış ama kısa sürdü.
HurremSultan MedavikPastam ah bacım ne çektiğimi bir beennn bir Allah biliyorrr🥸🥸🥸 kız benim bebelerimm canım bebelerimmm yaramazlar anneleri gibi😁😁🤍