Asklepios Eyvahlarolsun valla ben postlara dalga geçmek için girerim burdakilere. Muhabbet etmek için de kidsçilere
Eyvahlarolsun Asklepios kidscilerle evet konusulur ama ne bileyim iğrençlik ya dalga gecmek için bile olsa
Asklepios Eyvahlarolsun valla canım iğrençlik onların iğrençliği. Beni ilgilendirmez. Benim olayım pandemi de evde tıkılıp kalmışım bebeğimle azıcık eğlence bulmak 😁
ecemecemxxx Asklepios bende merakten bakayım dedim ama bebeğimle demişsin asıl bende bebeğim kucağımdayken okumaya utanıyorum
Asklepios Meraklitaze bende linççiyim ama yerine göre 😂 belli başlı bir iki tane var benim gördüğüm acayip ayarım onlara pek muhattap olmuyorum 🤦♀️
Meraklitaze Asklepios 😄 Valla biri benim damarıma basmadığı sürece kimseye karışmıyorum ben kim ne halt ederse etsin 😊 zaten pandemiden bunalmışım evde,nerde makara var oraya girip takiliyorum evde çocukla pandemide kalmışız azıcık eğlenelim dimi 😁
Meraklitaze Asklepios Bulursan hemen etiketle işim gücüm kaldı valla bi girdim çıkamadım buradan çocuk evi yıkıyo şuan 😄