lidyaaa__ HurremSultan Aynen öyle canım 6 yıllık evliyim babam sağolsun kaçmama rağmen taç in perdelerini almıştı, hala çok yeniler farklı olmasalar sorun yok işte
lidyaaa__ Bsrkaya İçimden davet etmek geliyor ama bı yandan da ya sonra lafını duyarsam çok üzülürüm bunu düşünüyorum
Pembepanterr lidyaaa__ bu kadar takıntı edecek birsey yok bence gülüm bir çağır bakalım belki düşündüğün gibi olmucak bilemeyiz ki şimdi belki o kendi evi olduğu için öyle paylaşımlar yapıyordur ön yargıyı Atalım bence trendyolda falan uyguna perdeler var aslında çok düşünüyorsunuz çünkü
belladonna lidyaaa__ Kız olur mu öyle şey üzülme eğer öyle bir şey olursa o onun ayıbı. Herkes eşit şartlara sahip değil ki sen üzerine düşeni yapmış olacaksın zaten
superisi_ lidyaaa__ bu hayatı karşıdakiler ne düşünür diye yaşamamak lazım. Böyle şeyleri takma cidden. 🧚🏻♀️
lidyaaa__ Pembepanterr Uygunluğu önemli bı yandanda birden ev sahibi oğlumu evlendiriyorum çık derse ve tek camlı eve geçersem aldığım la kalırım ay düşünmekten kafayı yiycem 😂
lidyaaa__ sirinhatun_ Bende kaçarak evlendim ve eşyalarımın yarısını abilerim yarısını eşimin amcaları hediye etti sadece halılarımı kayınbabam aldı onları de ince aldı yani. Davet etmek istiyorum ama eşimle bı konuşup ona göre hareket edeceğim
lidyaaa__ HurremSultan Ya bende bundan çekiniyorum işte hani konuşunca anlarsın ya bu samimi bu kişinin yanında ne olursa olsun çekinmem diye Mesela numaralarımız hala yok birbirimizde ortak gruplarda olmamıza rağmen, yakın olmak gelmiyor bı yandan da içimden
HurremSultan lidyaaa__ aşkım k zaman çağırma yani. Samimi değilsen cagirmak zorunda da değilsin😘😘 ama eşyaları takma bu kadar. İnan insanın samimiyeti hoş sohbeti hepsine bedel.
HurremSultan lidyaaa__ benmkilerde ucun birini verdi ahahhaha benimiker de taç galiba ya hiç markasınına bakmamıştım 😂😂
lidyaaa__ HurremSultan Evet gerçekten öyle başka bı kuzeni yeni nişanlandı beraber bı yere kahve içmeye gittik ordan bize geldik kız o kadar İyiki ben çocukları uyutana kadar çay hazırlamış yanına kahvaltılık koymuş eşim kuzeni de yardım etmiş yani çevremde böyle insanlar varken ben neden kayınvalidesi istedi diye o gelini çağırmak zorunda kalıyorum
bubenimoykum lidyaaa__ seni seven hoş sohbetine gelsin. Eşya önemli değil ki. Bunu da davet etmeden bilemezsin. Zaten elektriğiniz tutarsa o da seni davet eder böylece muhabbetiniz artar samimi olursunuz.
HurremSultan lidyaaa__ hiç gerek yok valla bosver. Kayananasi da gösteriş peşinde boşver yaaa eşyaların jcin degil ama samimi bulmadigin için gelmesin 😂😘😘
bubenimoykum lidyaaa__ yaa canım benim bence çok takılma böyle şeylere.bir kez davet et bakalım neyle karşılaşacaksın.🥰